• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija je ovu pobjedu čekala 20 godina: Večeras sam najponosniji kapiten na svijetu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Orlovi", bravo!

 Srbija je ovu pobjedu čekala 20 godina: Večeras sam najponosniji kapiten na svijetu! Francuska  Izvor: MN PRESS

Nova era srpske rukometne reprezentacije nije mogla da počne bolje!

"OrlovI" su u Zrenjaninu pobijedili snažnu reprezentaciju Francuske, kojoj je nedostajao samo Nikola Karabatić.

Možda će vas zanimati

Iako je srpski tim bio oslabljen, novi selektor Srbije Toni Đerona debitovao je pobjedom, na način koji će dugo biti upamćen. Srbija je poslije punih 20 godina oborila Francuze, izračunao je specijalizovani portal Balkan-handball.

Srpski tim je posljednji put savladao "trikolore" na Olimpijskim igrama u Sidneju, kada je selektor bio Veselin Vujović, novi trener Borca, a na terenu Nenad Peruničić, Nedeljko Jovanović, Dragan Škrbrić, Igor Butulija…

To je sada sve davna istorija, a sadašnjost bi mogla da bude mnogo ljepša ako Đeronini momci budu nastavili da se bore i da igraju kao večeras.

Selektor Srbije Toni Đerona čestitao je svom timu uspjeh na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022.

"Čestitke Francuzima na utakmici koja nije bila laka jer je došla samo par dana poslije finalnog turnira EHF Lige šampiona. Čeka ih Svjetsko prvenstvo u Egiptu i vjerujem da će igrati veoma važnu ulogu tamo. Čestitam mom timu, odigrali smo veoma dobro u odbrani i to je bilo najvažnije, da ne dozvolimo lake golove i zaustavimo njihovu kontru jer znamo koliko su opasni u tom dijelu. Napravili smo dobar balans sa izmenama. Svaka čast momcima na posvećenosti i onom što su pružili. Ovo je veoma dobar prvi korak, svaka ali ima još puno utakmica ispred nas, rekao je on.

Kapiten reprezentacije Srbije Mijajlo Marsenić rekao je da najponosniji kapiten na svijetu.

"Čestitao bih Francuzima na fer i korektnoj igri. Šta reći poslije ovakve pobjede, ovo je nešto nestvarno. Kao što smo pričali prethodnih dana, najvažnije je da cijela ekipa vjeruje u nešto dobro, vjerovali smo od početka, pogotovo u odbrani sa odlični Dekijem na golu, a bili pametni u napadu, zaustavili polukontru. Idemo dalje, ovo je početak nečeg novog. Hvala mojim saigračima i stručnom štabu što su me učinili najponosnijim kapitenom na svijetu."

Selektor reprezentacije Francuske Gijom Žil izjavio je da će njegov tim brzo početi pripremu za sljedeći meč ovih timova, u subotu.

"Čestitke Srbiji, odigrali su odličan meč večeras. Mi nismo pronašli pravi ritam. Imali smo problema sa odbranom, bilo je teško postići golove. Ovo je tek prva utakmica ovog tima i moramo da radimo naporno kako bismo spremili narednu utakmicu u subotu."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC