• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija je ponovo zavoljela rukomet! "Orlovi" igraju strašno, gaze ka Evropskom prvenstvu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Rukometaši Srbije u Zrenjaninu lako savladali Grke.

 Rukomet - kvalifikacije EURO Srbija - Grčka 31-21 Izvor: MN PRESS

Nismo mogli ni da zamislimo da reprezentacija Srbije u rukometu ože ovako da izgleda! Samo nekoliko mečeva sa novim selektorom Tonijem Đenorom modernizovali su srpski rukometu i ''dosadne'' napade u kojima se insistira na igranju bekova ostavili u prošlosti.

Pobjeda nad Grčkom (31:21) još je jedan pokazatelj da je rukometna reprezentacija Srbije na pravom putu i da bi na Evropskom prvenstvu mogla da bude među kandidatima za završnicu takmičenja.

Možda će vas zanimati

 Večeras je u Zrenjaninu srpski tim ponovo izgledao impresivno. Funkcionisalo je sve, od igre na krila gde su bili Šotić i Vorkapić, preko prekaljenog Bogdana Radivojevića koji je pogađao sedmerce, do pivota Mijajla Marsenića koji je sigurno igrač utakmce.

Kakvog čoveka Srbija ima ''na crti''. Marsenić je postao noćna mora za Grke, nisu mogli da ga zaustave, a svako spuštanje lopte završavalo se golom, sedmercem ili isključenjem, a nekada i kombinacijom ta tri elementa!

Ponovo su važnu, ali ne i jedinu ulogu imali srpski bekovi. Kukić je razigravao i organizovao, pogađao kada je bilo potrebno i vidio sve što se dešava na terenu. Drušvo su mu pravili Orbović, Sretenović ili Abutović, koji izrasta u novog ministra odbrane srpskog rukometa, a deluje da je za samo nekoliko treninga i mečeva nacionalni tim uigran kao nikada ranije.

Na golu je blistao Milosavljev, kog je tek na trenutke menjao Cupara, a Srbija je dobila potvrdu da je i među stativama konkurencija prejaka.

Petar Nenadić ponovo nije bio na terneu, ali se očekuje da jedan od najboljih svjetskih rukometaša zaigra u narednim mečevima Srbije. Nažalost, to ćemo čekati sve do marta, kada je sljedeće okupljanje reprezentacije! Rukomet će nam do tada nedostajati... A mogli smo da budemo učesnici Svjetskog prvenstva!

Kompletan tok meča pročitajte u izvještaju na - mondo.rs

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC