• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Užasna ispovest teniserke iz karantina: Podržala Novaka pa se žali - "Brinem se za vazduh, moram da se snalazim!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Bliži se kraj karantina za tenisere i teniserke koji će učestvovati na Australijan openu.

 Užasna ispovest teniserke iz karantina Podržala Novaka pa se žali Brinem se za vazduh Belinda Benčić Izvor: Instagram/belindabencic/Printscreen

Teniseri koji se nalaze u Australiji ne prestaju da šokiraju pričama iz karantina!

Tako je sada švajcarska teniserka pred Australijan open otkrila da je situacija takva da igrači moraju da se snalaze i za - vazduh!?

Možda će vas zanimati

Naime, organizatori Australijan opena bili su primorani da sve učesnike smeste u 14-dnevni karantin po dolasku u tu zemlju, kako bi se izbeglo bilo kakvo širenje korona virusa.

Skoro svi teniseri i teniserke su smešteni u Melburnu, dok su Novak Đoković i još nekolicina njih iz vrha svetskog tenisa u karantinu u Adelejdu.

Ipak, problem je za 72 tenisera i teniserke koji su bili na letovima na kojim su pojedinci bili pozitivni na korona virus. Ti teniseri su sada u karantinu da ne smeju uopšte da napuštaju sobu.

Belinda Benčić je otkrila da je onda među teniserima koji su praktično zatočeni u svojim sobama.

"Vazduh me najviše brine. Ovde radimo sve - znojimo se, jedemo, spavamo. Izuzetno je prašnjavo, posebno ispod kreveta. Prašina se digne, klima uređaj ne čini ništa boljim. Svako malo pokušavamo da napravimo neku vrstu saune sa aparatom za čaj, tako da vazduh postaje vlažniji. I soba nije očišćena", žalila se Belinda na neverovatne uslove karantina pred prvi grend slem u sezoni.

Ona je bila ta koja je pružila podršku Novaku Đokoviću, a Benčićeva se nalazi i među teniserima koji će moći da treniraju tek sedam dana pred početak Australijan opena. Ona je švajcarskim medijima otkrila kako još provodi duge dane u svojoj sobi.

"Većinom vremena spavam. Takođe puno radim sa prijateljem i kondicionim trenerom Martinom. Privilegovana sam što nisam sama. Radim seanse na biciklu, vežbam, čak igram i tenis. Pored toga, pričam sa prijateljima ako internet podržava, čitam, slikam."

Švajcarkinja kaže da je za karantin saznala tek putem mejla, kada je stigla u hotelsku sobu.

"Za to smo saznali mejlom. Naravno da nisam bila srećna. Bilo je frustrirajuće, ali svaki dan postajem sve optimističnija. Sada je ključno da se ne povredimo kad se vratimo na teren. Trebalo je nekoliko dana da stvari postanu manje tužne", rekla je Belinda Benčić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC