• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ruska teniserka izaziva golišavim fotkama: Dok se ostali muče u Australiji, ona uživa na plaži! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Njen život je daleko lepši, iako nije u svetskom vrhu.

 Ruska teniserka izaziva golišavim fotkama: Dok se ostali muče u Australiji, ona uživa na plaži! FOTO Izvor: Profimedia/Isports/Romain Biard

Dok se Novak Đoković u Australiji bori za prava tenisera, a mnogi svetski poznati igrači muku muče sa očajnim uslovima hotelskom smeštaja, čini se da je bolje onima koji ne igraju Australijan open. Oni mogu da kače slike sa plaže.

Među takvima je Vitalija Djatčenko (30), ruska teniserka koja poslednjih godina nema velikih uspeha u kariejri, ali joj lepota i atraktivan izgled i dalje ''kupuju'' pažnju u medijima.

Možda će vas zanimati

Doduše, uvek se ona potrudi da bi bila u centru pažnje. Tu su neke polugole fotografije, snimci iz provoda, poziranje... Kao da je manekenka, a ne teniserka.

Poslednja fotografija na Vitlijinom Instagram profilu dodatna je so na rani devojka koje su se poslednjih dana žalile na uslove u hotelima koji su im domaćini pred prvi grend slem turnir sezone. Dok je Julija Putinceva imala velikih problema sa miševima, neke druge teniserke su hvalile Novaka jer je pokušao da im pomogne, ali nije uspeo.

Djatčenko se očigledno ne potresa previše zbog onoga što se dešava na drugom kraju sveta. Njoj je u Dubaiju i više nego dobro!

Vitalija Djatčenko je samo jednom u kariejri igrala treće kolo na grend slem turniru. To joj je pošlo za rukom 2018. godine na Vimbldonu, ali je njena karijera od tada u padu. Najbolji plasman na WTA listi imala je još 2014. godine, kada je bila 71. igračica sveta, a trenutno je na 124. mestu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC