• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Konačno ćemo vidjeti kako sada izgleda Šumaher: Novi dokumentarac otkrio najstrože čuvanu tajnu sporta!

Autor Dragan Šutvić

Porodica je dala pristanak i otvorila vrata svog doma

 Mihael Šumaher dokumentarac Izvor: Printscreen/YouTube

Novi dokumentarni film o Mihaelu Šumaheru trebalo bi da sadrži do sada neviđene snimke legendarnog asa poslije nesreće od prije sedam godina i teške povrede mozga.

Zdravstveni detalji o stanju sedmostrukog šampiona Formule 1 bili su do sada jako rijetki i šturi, a porodica je sve čuvala daleko od očiju javnosti, dok su Šumahera mogli da viđaju samo prijatelji od najvećeg povjerenja.

Možda će vas zanimati

Sada će kompletna javnost moći da vidi kako izgleda i kako je Šumaher, koji je na skijanju u decembru 2013. povrijedio glavu.

Detalji o njegovom stanju bili su baš, baš retki i obavijeni velom misterije, ali sada će biti drugačije. U novom dokumentarnomo filmu vidjeće se kako sada izgleda, a sadržaće i intervjue sa suprugom Korinom, sinom Mikom, ćerkom Đinom-Mari, kao i ocem Rolfom.

Objavljeno je da je dokumentarac "Šumaher" završen odavno, ali je premijera više puta odlagana. Prvi put je trebalo da bude prikazan u decembru 2019, pa je odložen za sredinu 2020. i sada se čeka novi datum. Razlog svi dobro znamo.

"Film je završen", rekla je rediteljka i producentkinja Vanesa Noker i dodala:

"Korona je izuzetno otežala situaciju, tako da ne mogu da vam kažem kada će biti prikazan i molim za strpljenje".

Još jedan producent, Benjamin Sajkel, rekao je da je oduševljen što su Šumaherova porodica i menadžment pristali na saradnju.

"Film ne bi bio moguć bez njihove podrške", rekao je on.

Portparolka porodice Šumaher, Sabin Kem rekla je da film govori o Mihaelovoj "impresivnoj karijeri, ali pokazuje i lica složenog čovjeka".

"Nemilosrdni i hrabri vozač Formule 1, ambiciozni sportista, uspešni mehaničar sa jedinstvenim talentomo za tehniku, pouzdani timski igrač i porodični čovjek pun ljubavi", opisala je Kem.

Nekadašnji Šumaherov šef u Ferariju Žan Tod posljednjih mjeseci redovno posećuje Mihaela, a u novembru je dao rijetke novosti o zdravstvenom stanju.

"Oko ovog pitanja ću biti izuzetno uzdržan. Viđam Mihaela jako često, jedanput ili dvaput mjesečno. Moj odgovor je uvijek isti: bori se. Sve što mogu je da njemu i njegovoj porodici poželim da stvari budu bolje", rekao je Tod.

Ovo je posljednji intervju koji je Šumaher dao, iz oktobra 2013, samo dva mjeseca prije nesreće, ali nikad nije objavljen.

Poslednji,neobjavljeni Šumaherov intervju
Izvor: YouTube/CucinaloTu

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC