• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova skandalozna poruka na račun Đokovića: Mrzim kada osvoji turnir, ne znam šta me više nervira kod njega!

Autor Dragan Šutvić

Ako ste mislili da je francuski "L'Ekip" i dalje renomiran, dobro ćete se zapitati poslije čitanja ovog teksta.

 novak-djokovic-najgluplja-kritika-lekip-nervira-me-kristel-bone Izvor: Profimedia

Novak Đoković je trenutno u 310. sedmici kako vlada svjetskim tenisom. Prije samo desetak dana je osvojio deveti Australijan open u karijeri i ukupno 18. grend slem. Mnogi ga smatraju za najvećeg tenisera svih vremena, a u mjesecima koji dolaze, Srbin će dodatno poboljšati rekord po vladavini tenisom koji će 8. marta i zvanično preuzeti od Rodžera Federera.

Ipak, ništa od toga nije važno onima koji očigledno baš ne vole Đokovića, da ne kažemo - mrze. Upravo takav jedan tekst osvanuo je u francuskom "L'Ekipu", tom listu koji je Novaka prošle godine prozvao "Đo-Kovid-19" zbog širenja korona virusa na "Adria turu".

Možda će vas zanimati

Sada je u centru pažnje bila novinarka Kristel Bone koja je u kolumni "Raspoloženje dana" iskritikovala Đokovića u tekstu pod nazivom "Nema ljubavi za Đokovića", a da ni ona sama nije sigurna zašto.

Kristel baš ne voli Novaka i potrudila se da u jednom skandaloznom tekstu to i pokaže.

"Zašto volimo nekoga? Ili da suzimo priču, zašto volimo jednog sportistu više od drugog, na primjer? Imali ste taj osjećaj iznerviranosti kada ste čuli da je Novak Đoković osvojio Australijan open. Tip ga je osvojio devet puta, ima 18 grend slemova, skoro kao Rafa Nadal i 310 nedelja je prvi, baš kao Rodžer Federer", počela je Kristel ovaj čudan tekst navodeći da to nije dovoljno.

"Nole bi mogao da igra protiv ljuskavca (neobičan tip životinje, prim. aut.) i opet biste oklijevali da navijate za njega. Postoji više hipoteza za to - možda je to njegov oholi stas, ali ako ste bili fan Ivana Lendla, onda vjerovatno to nije razlog. Možda je to što je došao poslije tandema Federer-Nadal, što bi ostavilo malo ljubavi za njega. Ili možda baš zbog njegove prevelike želje da bude voljen, kao što je uvek dobroćudni Nik Kirjos rekao - 'Želi da bude toliko voljen da ne mogu da ga podnesem'".

Kristel potom nastavlja da zamjera Đokoviću.

"Istina je da mu ništa ne pomaže. Bilo da lomi reket ili je pažljiv prema skupljačima loptica, u najgorem slučaju vas to nervira, u najboljem vas je baš briga. U Melburnu je tvrdio da je igrao sa pokidanim trbušnim mišićem veličine 2,5 centimetara. Sa takvim stvarima bi se mučili čak i 'Avendžersi'", ironična je Francuskinja.

"Ne zaboravite, on osvaja Australijan open servirajući 200 kilometara na sat sa Marijanskim rovom u stomaku (Marijanski rov je najdublje mjesto na Zemljinoj kori, prim. aut). On vas nervira. Ne zato što je uradio više od tebe, već te samo nervira", zaključila je autorka ove vrlo neobične kolumne.

Izgleda da je Novak stvarno nervira, mada je jedan zanimljiv komentar na njenu kolumnu na sajtu "L'Ekipa" sve lijepo sažeo:

"Mene nervira glupost ovog teksta", stoji u komentaru.

(MONDO) 

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Xy

Ona je psihoza.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC