• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bijeljina već proslavila uspjeh Đokovića: Vo na ražnju za Novakov rekord, gost tata Srđan!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Ovde sam kao u svojoj zemlji, kao u svojoj kući", rekao je Srđan Đoković, ocijenivši da je povod slavlja fantastičan.

 Novak Đoković rekord ATP 311 nedelja proslava Bijeljina Izvor: SRNA/Darko Lakić

Novak Đoković u ponedjeljak ulazi u 311. nedelju na vrhu ATP liste čime će oboriti rekord Rodžera Federera po broju nedelja provedenih na prvoj poziciji.

Svjetski broj jedan dočekaće istorijski trenutak u Beogradu, gdje mu se sprema iznenađenje, a dan ranije jedan od najvećih uspjeha srpskog sporta obilježen je u Republici Srpskoj.

Možda će vas zanimati

U naselju Pet jezera u Bijeljini priređena je manifestacija "Bijeljina slavi Novaka Đokovića", koju su organizovali kompanija "Globus" i Fudbalski klub Radnik, a gost je bio Novakov otac, Srđan Đoković.

Fanovi Novaka Đokovića sa ove strane Drine proslavili su njegov uspjeh, a ispečen je i vo na ražnju kojim su se počastili prisutni.

Srđan Đoković zahvalio se Bijeljini i Republici Srpskoj što su organizovali, čak i prije Srbije, manifestaciju kojom se obilježava i slavi veliki uspjeh Novaka.

"Ovdje sam kao u svojoj zemlji, kao u svojoj kući", rekao je Srđan Đoković, ocijenivši da je povod slavlja fantastičan, te će se činjenica da srpski narod ima Novaka takvog kakav jeste teško u istoriji ponoviti.

On je naglasio da će Novak od sutra, pa u narednih godinu i po dana imati sve parametre na svojoj strani, ukazavši da je najbolji svjetski teniser "srpsko zlato" i da ga tako treba i doživljavati.

"Novak je ponos Srbije, srpskog naroda i svih naroda u regionu i cijelom svijetu. On pronosi slavu sporta, poznavanja istorije svog naroda i u svakom pogledu je ponos i dika svake porodice, ovdje i u svijetu", rekao je Srđan Đoković.

On je podsjetio da često ima običaj da kaže da je Novaka "izgubila porodica, ali ga je dobio narod, cijeli region i cijeli svijet".

Vlasnik "Globusa" Milenko Zupur izrazio je uvjerenje da i Srđan Đoković osjeća ogromnu energiju koja se, inače, već 15 godina usmjerava prema Novaku.

"Slavimo Novaka Đokovića jer smo srećni što smo savremenici čovjeka i sportiste koji je nebrojeno puta obradovao sve ljude svijeta koji cijene istinske ljudske vrijednosti", istakao je Zupur.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC