• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prvo moramo produžiti saradnju sa Ivicom Obrvanom": Marinko Umičević čestitao plasman "zmajeva" na EURO

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Reprezentacija Bosne i Hercegovine, kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije, uspjela je da se plasira na Evropsko prvenstvo koje će naredne 2022. godine biti održano u Mađarskoj i Slovačkoj.

 marinko umičević: čestitka za plasman na ep, produžiti ugovor ivica obrvan Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Tim povodom, čestitku je uputio predsjednik Rukometnog saveza BiH Marinko Umčević, koji je i prvi čovjek Rukometnog saveza Republike Srpske.

Možda će vas zanimati

"Želio bih ovom prilikom da čestitam igračima na izborenom plasmanu na prvenstvo Evrope, jer su oni i najzaslužniji za ovaj veličanstven uspjeh. Osim toga čestitka ide i na račun selektora Ivice Obrvana kao i njegovog stručnog štaba. Treba reći da su svi oni dali maksimum kako bi se reprezentacija BiH ponovo našla na velikoj smotri", naveo je Umičević, a prenijela agencija "Fena".

Istovremeno, istakao je da je u vrijeme njegovog mandata drugi put uzastopno izboreno učešće na šampionatu Starog kontinenta, "što je svakako velika stvar za rukometni sport na ovom prostorima".

"Uspjeh dobija još više na težini kada se zna da je ostvaren u teškim uslovima, jer Savez i dalje funkcioniše bez poreskog broja, što nije zabilježeno nigdje u svijetu...Pred nama je sada veliki posao, jer prvo moramo produžiti saradnju sa selektorom Ivicom Obrvanom koji je reprezentaciju preuzeo na tri mjeseca i kamo sreće da smo ga ranije angažovali...Konačno očekujem i pomoć države BiH od koje u posljednjih pet godina nismo dobili ni jednu marku", navodeno je, između ostalog, u saopštenju Umičevića.

(mondo.ba/agencije)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC