• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak doveo djecu i roditelje, evo kako mu piramide pomažu! Trenirao pet sati na mjestu sa posebnom energijom

Autor Dragan Šutvić

Prvi reket svijeta za predstojeće turnire priprema se u Bosni i Hercegovini

 novak đoković piramide visoko posjeta maj 2021 Izvor: YouTube/BosnianPyramidsTV

Svetski broj jedan po treći put je posjetio Piramide u Visokomgde da je dočekao prijatelj Semir Osmanagić.

Novak Đoković slobodno vrijeme pred velike turnire provodi u Bosni i Hercegovini, gde je najprije posjetio čuvene Piramide, a o toj posjeti govorio je za "Prvu" Semir Osmanagić.

Možda će vas zanimati

 "Novak ostaje pet dana sa nama. Jedna stvar koju sam naučio od njega je da uvijek ispunjava obećanja. Najavio je prošli put da će dovesti djecu i stvarno oni su sa nama, ali i Jelena sa roditeljima. Novak je došao da se odmori, ali i trenira punom parom, juče je trenirao pet sati", ispričao je Osmanagić o Noletovom boravku.

Đokovićev prijatelj ispričao je i zašto svjetski broj jedan voli da posjećuje to mjesto. 

"Ono što smo dokazali proteklih 16 godina to je da piramide pojačavaju prirodne energije. Ispod piramide voda se kreće podzemnim tokom, oslobađaju se negativni joni. Ono što smo mi radimo mi izmišljamo frekvencije. Naša struja je takva da dotaknete žicu i ubije vas, onda telefoni.. To su sve štetne frekvencije. Tajna je da pojačate prirodne energije, one blagotvorno djeluju na organizam i dovode vas do balansa, koji smo izgubili zbog stresa", objasnio je Osmanagić.

O porodici Đoković njihov prijatelj imao je samo lijepe riječi, a od Novaka očekuje da dolazi sve češće, jer po riječima Osmanagića Piramide zaista mogu da pomognu, a naveo je i dokaz za to.

"Prije godinu i po dana bila nam je u posjeti fudbalska reprezentacija BIH, tada je bio selektor Prosinečki. Tada su igrali protiv Finske, sljedećeg dana nisu nikad tako dobro trčali. Sljedeći meč protiv Grčke igrali su traljavo, sporo... U životu imamo uspone i padove, a posjete piramidama doprinose našoj snazi, dobrom osjećaju", objasnio je  Semir Osmanagić.

"Od Noleta očekujem da dolazi redovno, jedanput-dva put godišnje, imamo i prijateljstvo Sabina i ja, Novak i Jelena, njihovi roditelji... A prijateljstvo se treba održavati", za kraj je rekao veliki prijatelj svjetskog broja jedan.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC