• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ratko Nikolić o grupi sa Hrvatskom i Francuskom: Sada nas svi respektuju, neće biti lako ni njima ni nama!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Direktor rukometne reprezentacije Srbije Ratko Nikolić u izjavi za MONDO ocijenio je da je grupa u kojoj su “orlovi” najjača na predstojećem Evropskom prvenstvu 2022.

 ratko nikolić srbija evropsko prvenstvo 2022 hrvatska francuska Izvor: MN PRESS

Rukometna reprezentacija Srbije u četvrtak je dobila protivnike na Evropskom prvenstvu 2022. a “orlovi” nisu imali mnogo sreće na žrijebu u Budimpešti.

Selekcija Tonija Đerone igraće u grupi C sa Hrvatskom, Francuskom i Ukrajinom.

Možda će vas zanimati

 Direktor rukometne reprezentacije Srbije Ratko Nikolić u izjavi za MONDO rekao je da je grupa u kojoj su “orlovi” najjača na predstojećem Evropskom prvenstvu 2022.

“Teška grupa definitivno. Mi se ne opterećujemo. Ulazimo u svaku utakmicu da pobijedimo, tako će biti i na ovom Evropskom prvenstvu. Biće veoma teško. Hrvati uvijek dobri, a igramo ponovo sa Francuzima, gdje sigurno neće biti lako. Ali na EP nema lakih protivnika. Idemo da igramo najbolje što možemo”, poručio je legendarni pivotmen i prvi kapiten “orlova”.

Grupa C igraće se u Segedinu, a protivnici će imati mnogo motiva protiv Srbije. O rivalstvu Srbije i Hrvatske ne treba trošiti riječi, a rukometaši Francuske sigurno će željeti da se revanširaju “orlovima” za remi i poraz u kvalifikacijama.

“Sigurno da će biti motivisani. Ali sada nas svi respektuju, tako da neće biti lako ni nama ni njima”, istakao je Nikolić.

Utisak je da je Ukrajina u ovoj grupi apsolutni autsajder, da li će ona moći da nekom pomrsi račune u borbi za jedno od dva mjesta koje vode u narednu fazu?

“Na Evropskom prvenstvu nema lakih protivnika. Tako da se ne treba da se opuštamo ni protiv Ukrajine”, zaključio je Nikolić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC