• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igra protiv Đokovića i najsrećniji je na svijetu zbog toga: U Beogradu ređa pobjede, a protiv idola se bori za trofej!

Autor Dragan Šutvić

Mladi teniser iz Slovačke ostavio sjajan utisak na ATP turniru u Srbiji.

 atp beograd đoković molčan finale Izvor: MN PRESS

Novak Đoković ima šansu da stigne do ATP trofeja u Beogradu! Njegov protivnik u posljednjem meču ka trofeju biće slovački teniser Aleks Molčan (23), koji je oduševljen što je u Srbiji dobio priliku da igra protiv prvog tensiera svijeta!

To je istakao u izjavi nakon meča, a po riječima koje je izgovorio djeluje da mu je stvarno drago što će baš sa Novakom, koji je mnogo kvalitetniji, dijeliti megdan u meču za titulu. Ovo je inače najbolji ATP turnir u karijeri mladog slovačkog tenisera.

Možda će vas zanimati

On je u polufinalu na opšte iznenađenje savladao Federika Delbonisa 2:1 (4:6, 6:4, 6:4), pa će se po prvi put u karijeri boriti za trofej!

Nekadašnji finalista juniorskog Australijan opena u dubl konkurenciji trnovitom stazom ide ka vrhu svjetskog tenisa. Na njegovu sreću, Beograd mu je donio čak četiri velike pobjede u glavnom žrijebu.

''Mnogo sam srećan zbog današnje pobjede! To je najveći uspjeh u mojoj karijeri, igraću ATP finale protiv Novaka Đokovića. Ne mogu da budem srećniji od toga. Pokušaću da uživam i vijdećemo šta će se dogoditi'', rekao je slovački teniser koji ima iza sebe odličan turnir.

Finale Novaka Đokovića, najboljeg tenisera planete i Aleksa Molčana, kom je 255. mjesto na ATP listi najbolji plasman, igra se u subotu od 14 časova na centralnom terenu TC Novak.

Slovački teniser već je obezbijedio napredak od preko 70 pozicija na ATP listi, jer u Beogradu igra najbolji tenis u karijeri. On je savladao Hamada Međedovića, Peđu Krstina, Fernanda Verdaska i Federika Delbonisa, za plasman u finale i najveće iznenađenje turnira.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC