• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak mu odbrusio - Ja ne kopiram Nadala! Pitanje novinara iznenadilo Đokovića, ne zna odakle mu ta ideja!

Autor Dragan Šutvić

Novak je bio vidno iznenađen tim pitanjem.

 đoković ne kopiram nadala Izvor: YouTube/Djoker Nole/printscreen

Novak Đoković uopšte nije imao problema da izađe na kraj sa Ričardasom Berankisom u trećem kolu Rolan Garosa.

Plasirao se u osminu finala čime je ispisao istoriju Rolan Garosa, a tamo ga čeka Lorenco Museti. U najavi tog meča, ipak, Đoković je imao poruku koja se ticala i Rafaela Nadala.

Možda će vas zanimati

Đoković u ponedjeljak igra protiv 19-godišnjeg Italijana, koji je sve iznenadio plasmanom u četvrto kolo i Novak je svjestan da ga čeka težak meč.

"Lorenco je vrlo dobar momak, imali smo dosta treninga, ali se nikad nismo sastali. Trenirali smo na šljaci par puta u Monte Karlu. Sviđa mi se kako igra, ima dosta snage sa obe strane, može da igra sa spinom, ima odličan osjećaj za izlazak na mrežu. Može i da servira ravno i sa spinom. Ima vrlo kompletnu igru. On će biti veliki izazov za mene i moraću da igram na visokom nivou", rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Potom je uslijedilo pitanje koje je bilo pomalo i provokativno, pošto je jednog novinara zanimalo da li nekad Đoković gleda igre Rafaela Nadala kako bi nešto iskopirao iz njegove igre na šljaci.

Novak je promijenio ton kojim je odgovarao na ovo pitanje, očigledno pokazujući da mu se ono baš i nije dopalo.

"Naravno da uvijek možete da izaberete najbolje detalje iz igre najboljih igrača na svijetu i pokušate da naučite nešto iz onoga što rade dobro", počeo je Novak oprezno, da bi kasnije svojim odgovorom jasno stavio do znanja novinaru da mu pitanje nema smisla.

"Ali nas dvojica imamo kompletno različit stil igre. Ne pokušavam da kopiram Nadalovu igru ili tako nešto. Ni na jednoj podlozi. Imam svoj autentičan stil koji sam godinama razvijao. Naravno, uvijek postoji nešto što možete da naučite kad gledate druge igrače, ali sebe smatram učenikom života i ovog sporta. Uvijek mislim da mogu nešto da naučim, ne samo od njega, već od bilo kog drugog igrača kako igra", poručio je Novak Đoković.

U prilog Novakovom odgovoru da nema potrebu da kopira Nadala ide i činjenica da je jedan od dvojice igrača u istoriji koji su Rafu uspjeli da savladaju na Rolan Garosu...

Novakova konferencija posle pobede nad Berankisom
Izvor: YouTube/Djoker Nole

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC