• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolji teniser svijeta, a dođe u električnom autu bez obezbjeđenja!

Autor Milutin Vujičić

Otac najboljeg srpskog tenisera Srđan Đoković govorio je o proslavi nove titule Novaka Đokovića i njegovom uticaju na region.

 Srđan Đoković o slavlju nakon ostavajanja Rolan Garosa Izvor: MN PRESS

Novak Đoković osvojio je na Rolan Garosu 19. grend slem i tako se sasvim približio Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru, ali nije imao mnogo vremena za slavlje.

Vimbldon "pada" samo dvije nedjelje nakon grend slema u Parizu, pa je Đoković na kratko doputovao u Srbiju gdje mu je upriličena proslava uz vatromet, dok je njegov otac Srđan Đoković govorio o kritikama javnosti i otkrio još neke nepoznate detalje sa slavlja.

Otac srpskog tenisera gostovao je na TV B92 i ispričao da je zapravo bilo nekoliko proslava, prva u jednom pariskom hotelu na koju Nole nije došao.

"Bilo je to u hotelu, Novak nije bio tu tada, radio je na oporavku svog duha i tijela od svih napora. Niko od tih gostiju se nije žalio. Bila je tu pjesma Bore Čorbe 'Zelena trava doma mog'. Imamo razne pjesme u repertoaru. Koristimo svaku priliku da to radimo. Ne moramo da tražimo razloge za radost, pošto nam Novak daje mnogo radosti", ispričao je Srđan Đoković.

Odmah potom je u Beogradu uslijedila proslava na kojoj je bio i Nole, a njemu je priređen spektakularan doček. Ovako je to izgledalo...

"Došao je u električnom automobilu bez obezbjeđenja i ičega. Predstavnik je srpskog naroda, naš ponos i dika, pogledajte kako se ponaša, kao da ulazi u svaku kuću u zemlji. Nosi pehar iz Pariza, dočekali su ga prijatelji, poznanici, drugari, muzika Dejana Petrovića. Došao je iz Čačka da otpjeva nekoliko pjesama za Novaka", rekao je Srđan Đoković, pa ispričao kako Nole nije omiljen samo u Srbiji - nego i u čitavom regionu.

"Narod je oduševljen Novakom, njegovim ponašanjem, treba da budemo ponosni na srpskog sina koji pronosi slavu srpskog naroda. Ne samo srpskog, već cijelog regiona, postoje snimci iz Hrvatske, BiH, vole ga, cijene i poštuju.Poštuje sve narode iz bivše Jugoslavije i kada se te zemlje nađu u nevolji, pomaže. Tako je bilo i sa Italijom, pošto je u juniorima tamo proveo dosta vremena, dao je novac za bolnice tamo u vrijeme korone. Slavili su njegov uspjeh i u Makedoniji, Grčkoj, Italiji gdje je poštovan, cijenjen. Pomogao je svima", zaključio je otac najboljeg srpskog tenisera.

(MONDO)

Povezano

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC