• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanredno obraćanje Novaka Đokovića: Optužili ga za strašne stvari, njegove reči uzdrmaće teniski svijet!

Autor Milutin Vujičić

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković održaće danas vanrednu konferenciju na kojoj će govoriti o ratu u koji je uvučen. Šta se dešava u sukobu ATP i PTPA?

 novak đoković vanredna pres konferencija atp ptpa Izvor: MN PRESS

U danu kada je održan žrijeb za ovogodišnji Vimbldon, i koji je po mjeri Novaka Đokovića, najbolji svjetski teniser najavio je vanredno obraćanje na konferenciji za medije.

Povod nije najpoznatiji grend slem, nego bitka koju vodi za dobrobit tenisa. Dobro je poznato da su Novak Đoković i njegova organizacija PTPA u sukobu sa ATP, pa će Nole tim povodom govoriti na vanrednom "pressu" zakazanom za 19.30.

Možda će vas zanimati

 MONDO će uživo pratiti obraćanje Novaka Đokovića, a vidjećemo šta Đoković ima da kaže nakon novih prozivki iz ATP organizacije koja se već duže vrijeme obračunava sa njim.

Dobro je poznato da je Novak Đoković osnovao PTPA nakon izlaska iz odgovornog tijela ATP, sve zbog toga što nisu dovoljno činili za tenisere, naročito slabije rangirane, tako da se udružio još sa kolegom Vasekom Pospišilom i preuzeo stvar u svoje ruke.

Đoković želi pravedniju raspodjelu novca u tenisu, kako se ne bi sve "slivalo" u džep čelnika i najboljih tenisera, a zbog toga ga napadaju da želi da "podijeli" tenis.

"Organizacija je kreirana od strane igrača za igrače, mi vjerujemo da je pošten odnos i transparentnost kroz profesionalni tenis, donošenje odluka koje neće imati samo benefite za sport, već će i podržati igrače koji su na dobrim pozicijama, ali i one koji jedva preživljavaju", napisao je Novak Đoković na svom Tviteru dan prije zakazane konferencije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC