• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽRK Borac se pojačao iz Rusije: U Banjaluku stiže MVP izraelske lige, ima iskustvo igranja u svim evropskim kupovima!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-plavu opremu zadužuje Kristina Plugina Milićević. Klub će, prema riječima direktora Darka Savića, uskoro dobiti i generalnog sponzora.

 žrk borac pojačanje kristina plugina Izvor: eurohandball.com

Nakon odlaska Darjane Vukliš, koja se preselila u tabor novog turskog prvoligaša Ankare, Ženski rukometni klub Borac ekspresno je reagovao.

Na Darjanino mjesto dovedena je – Kristina Plugina Milićević, ruska internacionalca sa bogatim iskustvom igranja u evropskim kupovima!

Možda će vas zanimati

Kristina Plugina Milićević je rođena u oktobru 1995. godine u Rostovu na Donu, te je sa istoimenim klubom igrala u Ligi šampiona, Kupu pobjednika kupova i Kupu EHF.

Od sezone 2017-18 bila je član Makabija Arazim Gamat gan, sa kojim je nastupila u Čelendž kupu i Kupu EHF, te bila MVP izraelske lige.

Izvor: ŽRK Borac/promo

Pored Plugine, Borac je angažovao i reprezentativku BiH i dosadašnjeg lijevog beka Hadžića Lanu Lončar, sa kojom je dogovorena saradnja tri godine.

Prema riječima direktora Borca Darka Savića, uz povratnika Božanu Ćutković, "osice" će spremno dočekati početak sezone, koji je planiran za 18. septembar.

Izvor: ŽRK Borac/promo

Prije starta Premijer lige BiH, Borac će krajem avgusta učestvovati na Svesrpskom kupu, koji će se održati u Aranđelovcu i Novom Sadu.

To nisu, međutim, sve novosti kada je novi šampion BiH u pitanju. Kako je Savić istakao za MONDO, klub će uskoro, nakon jedne decenije, zahvaljujući velikim naporima dobiti generalnog sponzora, o čemu će više riječi na našem portalu biti u narednim danima.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marina

Ovi iz ŽRK prave dobar posao, pomalo nevjerovatno ali .... Način na koji lakoćom dovedu igračicu ovog kalibra dosta govori da je veliko povjerenje prema klubu već otišlo i van granica drzave

Trlin

Prelazim u muški rukomet. Ovdje više nemam šanse.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC