• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Istina o seksu na Olimpijskim igrama - toga uvijek ima: Njemačka atletičarka - Zabava za zabavom, uz alkohol!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šta je prava istina o seksu na Olimpijskim igrama? Njemačka atletičarka Suzan Tidke otkrila je šta se zaista dešava u Olimpijskom selu...

 Seks-na-Olimpijskim-igrama-Suzan-Tidke Izvor: Profimedia

Ovogodišnje Olimpijske igre u Tokiju biće najčudnije do sada pošto neće biti dozvoljeno prisustvo publike zbog korona virusa, a istovremeno će biti ograničen i kontakt sportista.

To znači da neće biti romansi i veza na jednu noć, kakvih je bilo u prošlosti, a o čemu svjedoči i ispovijest penzionisane njemačke atletičarke Suzan Tidke (52). Bivša skakačica u dalj je u razgovoru za nemački "Bild" otkrila šta se zaista dešava u Olimpijskom selu tokom ljeta!

"Zabrana je smiješna, to ne može da funkcioniše", prokomentarisala je Tidke propise na Olimpijskim igrama u Tokiju koji brane bilo kakav kontakt sportista iz različititih sportova.

"Seks je oduvijek problem u Olimpijskom selu. Sportisti su na Olimpijskim igrama na fizičkom vrhuncu, a kad završe sa takmičenjima, žele da se oslobode te energije. To je zabava za zabavom, a onda je tu i alkohol. Dogodi se da sportisti imaju seksualne odnose i uvijek ima onih koji žude za time", izjavila je Njemica u razgovoru za Bild.

Od ranije je poznato da organizatori zbog sigurnih odnosa opreme Olimpijsko selo automatima sa kondomima, ali toga neće biti u Tokiju.

Bilo ih je prvi put na Ljetnjim olimpijskim igrama 2000. godine kada je Tidke posljednji put učestvovala, a zanimljivo je da je u Barseloni 1992. godine upoznala svog supruga Džoa Grina. Bili su zajedno šest godina, a onda se razveli 1998.

"Naša takmičenja su bila pred kraj Igara, a prije ništa nije moglo da se dogodi. Treneri su nam rekli: 'Kad imate seksualne odnose, tijelo se mora napuniti energijom. Dakle, ne treba to da radite'. Nakon takmičenja je druga priča. Cimeri su uvijek bili brižni u slučaju ako vam zatreba soba", ispričala je penzionisana njemačka atletičarka i zaključila:

"Uvijek je moglo da se čuje kako se drugi 'zabavljaju'. Nekad je bilo teško da zaspiim. Mene je trenirao tata. Bio je jako strog. U slučaju da je neki dečko htio da izađe sa mnom, prvo je morao da napravi 100 sklekova. U tajnosti sam se morala nalaziti s njima, jer inače nikada nikog ne bi upoznala".

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC