• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi napad na Novaka je vrhunac bezobrazluka! Sramota šta je Britanac izjavio - "Džabe mu sve titule kad je takav"?!

Autor Dragan Šutvić

Jedan britanski novinar tvrdi da Novak Đoković nije ni u TOP3 najveća tenisera svih vremena, a kada vidite koga je tu uvrstio sve će vam biti jasno.

 novak đoković oliver holt komentar Izvor: Profimedia

Već prije nekoliko godina cijeli teniski svijet se složio da su Rodžer Federer, Novak Đoković i Rafael Nadal najveći teniseri u istoriji ovog sporta, i dalje traju prepiranja oko toga koji od njih je zaista i najbolji, ali malo ko je očekivao da će neko ponovo zauzeti stav da "ima i boljih".

Tako je britanski novinar Oliver Holt, koji piše za tabloid "Dejli Mejl", objavio tekst u kome krajnje tvrdoglavo tvrdi da Novak Đoković i Rafael Nadal nisu čak ni u TOP3.

Možda će vas zanimati

U tekstu u kome je iznio još neka kontroverzna mišljenja, da li zbog popularnosti ili zato što to zaista misli, Holt je reagovao na 20. grend slem Novaka Đokovića koji je osvojio baš u Londonu, pred engleskom publikom koja je željela da vidi trijumf Rodžera Federera.

"Novak se izjednačio sa Federerom i Rafom sa po 20 grend slemova u singlu prošle nedjelje, to je dodalo još ulja na vatru o debati ko je najveći od njih trojice", počeo je Holt i poručio:

"Čak i da Đoković osvoji više titula - neću promijeniti mišljenje".

"Veličina tenisera i razlog zbog kog ga cijenite prevazilaze okvire titula. U mojih TOP3 tenisera su i dalje Rodžer Federer, Bjorn Borg i Giljermo Vilas", dodao je Holt koji je tako uključio tenisera sa svega tri grend slem titule u karijeri, a koji nikada nije bio #1.

U pokušaju da se "odbrane" od Novaka Đokovića djeluje da novinari već polako od sebe prave karikature, pošto zbog dokaza koje iznose sve više zvuče kao očajnici, umjesto eksperti.

Novak Đoković je prema svim mjerilima najveći teniser svih vremena, a ostalo su simpatije. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC