• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hamilton je kriv za sve, legenda Formule 1 neće ni ime da mu spomene: Osjećam se kao idiot što poštujem pravila!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nastavlja se priča o udesu na VN Velike Britanije, a sada se o svemu oglasio i Fernando Alonso

 fernando alonso kritikuje luisa hamiltona Izvor: Profimedia

Svijet Formule 1 ostao je šokiran u nedjelju na trci za Veliku nagradu Velike Britanije, kada je Luis Hamilton slavio nakon što je na startu trke po mišljenju mnogih izazvao sudar sa Maksom Verstapenom.

Mladi Holanđanin je doživio strašnu nesreću, poslije trke su i on brojni drugi kritikovali Britanca što je slavio pobjedu dok je Holanđanin ležao u bolnici, a sada se o svemu oglasio i Fernando Alonso.

Možda će vas zanimati

Nekadašnji dvostruki šampion Formule 1 je za špansku "Marku" govorio o sudaru za koji je većina navijača smatrala da je preveliki rizik Hamiltona rezultirao u Verstapenovom udesu, a Britanac je potom uz kaznu od samo deset sekundi i dalje uspio da slavi.

Alonso nijednog trenutka u izjavi nije spomenuo ime Luisa Hamiltona, ali je sve vrijeme bilo jasno da je na njega mislio, imajući u vidu da je komentarisao uprava dešavanja sa staze u Silverstonu.

"Uvijek sam bio fer vozač, cijelu svoju karijeru. Jedan sam od rijetkih koji nema mrlju u svojoj biografiji. Iskreno, pomalo se osjećam kao idiot što slijedim pravila. Pokušali smo da pričamo sa čelnim ljudima sporta i organizatorima trka kada smo ukazivali na ponašanja pojedinih vozača, ali nikad nisu ništa preduzeli. Zbog toga ću prestati da pričam o onome što drugi rade. Očito je da se to više isplati", počeo je Alonso.

"Ako ne možeš da ih pobijediš, pridruži im se. Sada razumijem da je jedino rješenje da počnem da radim što i drugi, nemam drugog izbora. Očito su neke stvari danas dozvoljene. Ovo nije moj prelazak na mračnu stranu, ovo je prelazak na pravila po kojima igraju ostali", zaključio je legendarni Alonso.

Očito je i legendarni Španac bio bijesan na potez Luisa Hamiltona...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC