• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imali smo Nadala i Federera ali hvala ti, Novače! Nijemac je osvajao OI, a sad poručuje - Đoković je šampion!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Legendarni Fabijan Hambuhen oduševljen je time što će Novak Đoković nastupiti na Olimpijskim igrama u Tokiju.

 gimnastičar fabijan hambuhen oduševljen što će novak đoković nastupiti na olimpijskim igrama Izvor: MONDO, Uroš Arsić

Novak Đoković je stigao u Tokio gdje će napasti olimpijsko zlato, a sportska javnost je oduševljena time što će najbolji teniser na svijetu nastupiti na OI.

Legendarni gimnastiučar Fabijan Hambuhen, osvajač tri olimpijske medalje, bivši svjetski i evropski prvak govorio je o tome koliko je za sport i Olimpijske igre bitno to što je Novak stigao u Japan.

Možda će vas zanimati

"Đoković je veliki šampion i legenda tenisa. Osvojio je toliko grend slemova, a mi kao olimpijska porodica smo presrećni što će se takmičiti ove godine. Imali smo Federera, Nadala, bilo je mnogo velikih igrača na Olimpijskim igrama, tako da smo zaista počastvovani što će se Novak takmičiti i što smatra da su baš ove Olimpijske igre veoma bitne za njega. Naročito jer u svijetu tenisa OI nije toliko bitna kao za gimnastičare, tako da smo presrećni. Hvala mu!", rekao je Hambuhen za "Eurosport".

On je četiri puta nastupao na Olimpijskim igrama i smatra da to što u Tokiju neće biti publike po njegovom mišljenju ima svoje dobre i loše strane. 

"Prije samog nadmetanja, možda je i lakše da nema publike, baš zbog koncentracije i fokusa. Ali poslije, kada završiš takmičenje, a imao si fenomenalan nastup, a nema nikog da navija i tapše, to je pomalo tužno. Možemo da pričamo o tome zašto je publika dozvoljena na Evropskom prvenstvu u fudbalu, gdje je prisustvovalo 60 hiljada ljudi, a u Tokiju je zabranjena. Ipak, ne treba raspravljati, mislim da je najbitnije da svi ostanu zdravi, a gimnastičarima je takmičenje bez publike svakako poznato, to je isto kao na treningu, niko ne navija. Svi treba da budu fokusirani i pripremljeni za ovu situaciju i da daju sve od sebe", govori Hambuhen, čije komentare iz Tokija će publika moći da prati na kanalima "Eurosporta".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC