• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plivačica osula paljbu - morala sam da ostavim dijete zbog uslova u Tokiju! Bijesna je jer ne može da hrani bebu 

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Plivačica Ona Karbonel izrevoltirana je organizacijom Olimpijskih igara jer na put nije mogla da povede svoje dijete.

 Ona-Karbonel-besna-sto-nije-povela-sina-na-Olimpijske-igre Izvor: Profimedia

Ne samo da na Olimpijskim igrama neće biti navijača, što je smetalo i najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću, već sportisti nisu mogli da povedu sa sobom ni one najbliže, pa ni djecu!

Činjenica da bi njeno dijete moralo da boravi u drugom hotelu ili da ostane kod kuće tokom Olimpijskih igara posebno je unervozila špansku plivačicu Onu Karbonel.

Prije nekoliko mjeseci vicešampionka sa Olimpijskih igara u Londonu rodila je dječaka Kaija kojeg još uvijek doji, ali je zbog Igara morala da se razdvoji od njega, a emotivnu poruku u kojoj je iskazala revolt prema organizatorima podijelila je na Instagramu.

"Nakon brojnih poruka podrške i ohrabrenja da idem u Tokio s Kaijem, moram da izrazim svoje razočaranje jer ću na kraju morati da putujem bez njega. Moj suprug i maleni Kai bi morali da ostanu u drugom hotelu i ne bi smjeli da napuste sobu gotovo 20 dana, a ja bih svaki put kada bih htjela da podojim sina morala da napustim i balon u kojem se nalazi moja ekipa kako bih stigla do hotela te tako ugrozila zdravlje svojih kolegica. Zato što japanska vlada postavlja uslove prema kojima ne mogu istovremeno biti posvećena svojim sportskim aktivnostima i provoditi vrijeme sa svojom porodicom, morala sam donijeti tešku odluku", nezadovoljna je bila plivačica.

"Lično, ne mogu da prihvatim takve uslove i neću biti u redu. Sljedećih 20 dana moraću da koristim dojilicu i nadam se kako će Kai i dalje htjeti da uzima moje mlijeko, što je meni lično vrlo važno", iskrena je bila predstavnica Španije na Olimpijskim igrama.

Na prethodnim Igrama nije učestvovala, ali se pamti njen nastup iz Londona 2012. godine kada je osvojila srebrnu i bronzanu medalju.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC