• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković o Ibri - "To je balkanski mentalitet": Novaka u Tokiju pitaju za fudbal, on hvali Zlatana!

Autor Dragan Šutvić

Srpski teniser godinama navija za italijanski tim, što nikada nije ni krio.

 novak đoković zlatan ibrahimović balkanski mentalitet Izvor: MN PRESS

Poznato je da je Novak Đoković veliki navijač Milana, a pošto ovih dana u Tokiju ima vremena da popriča sa svima, došao je i fudbal na red. Govoreći pred televizijskim kamerama upitan je za narednu sezonu Milana i posebno Zlatana Ibrahimovića, prvu zvijezdu tima.

Poznato je da Šveđanin ima mnogo prijatelja među sportistima sa Balkana, a tako ga je opisao i Novak. O fudbaleru švedske reprezentacije govorio se kao o svom drugu, hvaleći njegovu dugu karijeru.

Možda će vas zanimati

Nakon pobjede u prvom kolu protiv impresioniranog Uga Delijena koji je tražio, a zatim i dobio majicu ispričao je da Ibrahimović pomjera granice i postavlja standarde čak i na zalasku karijere!

''Mogu da kažem da sam uvijek navijač Milana, ja sam rosonero. Nadam se da mogu da igraju dobro u Ligi šampioni i naravno u italijanskoj ligi. Ibrahimović je veliki prijatelj, sjajan borac i šampion. Postavio je vrlo visoke standarde za sve ljude njegovih godina. Nakon svih povreda i operacija, on nastavlja dalje. To je balkanski mentalitet!'', rekao je Novak Đoković.

Ekipa Milana je izborila plasman u Ligu šampiona, jer je prethodnu sezonu završila na drugom mjestu Serije A. Zbog toga se vraćaju u evropsku elitu, gdje godinama nisu igrali. Prethodna sezona najavila je da bi Milan mogao da se bori i za titulu u Italiji.

Ipak, dok ne počne fudbalska sezona i navijanje za italijanski klub, mora da obave važan posao. Po teškom vremenu u Japanu treba da savlada prvo Jan-Lenarda Štrufa, a zatim i ostale tenisere na putu do zlatne medalje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC