• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Škola rukometa BL napravila iskorak: Pod novim imenom i sa novim trenerom, igraće u Drugoj ligi RS!

Autor Dragan Šutvić

Selekcija igrača rođenih 2006. godine prijavljena je za nastup u seniorskom takmičenju

 škola rukometa banja luka trener bojan unčanin Izvor: Promo/Škola rukometa Banjaluka

Škola rukometa Banjaluka ostvarila je zapažene rezultate na republičkim i državnim takmičenjima za omladinske selekcije 2006, 2008 i 2010, a sada je, kako ističu iz kluba, došlo vrijeme za novi iskorak.

Možda će vas zanimati

 U cilju daljeg razvoja i unapređenja rada sa našim članovima, te sportskih ambicija, promijenjeno je ime kluba, koji sada egzistira pod nazivom Omladinski rukometni klub "BL" Banja Luka.

Takođe, najstarija generacija, 2006. godište, od naredne sezone biće prijavljena za seniorsko takmičenje u drugoj ligi Rukometnog saveza Republike Srpske.

Kao trener, ekipom će komandovati Bojan Unčanin, čovjek sa dugogodišnjim trenerskim iskustvom kako u omladinskim, tako i u seniorskim kategorijama, gdje se posebno izdvaja osam godina staža u radu sa ekipama iz Premijer lige BiH (Borac m:tel, Konjuh i Vogošća).

"Veoma smo zadovoljni što je Bojan Unčanin prepoznao naš rad i što se dugoročno pronašao u planovima i ambicijama kluba, te smatramo da je on adekvatno rješenje na poziciji trenera naše najstarije generacije i da će svojim znanjem, iskustvom i energijom dodatno nadograditi rukometno znanje naših članova. Sigurni smo da sa ovim pristupom i budući rezultati, kako u omladinskim, tako i seniorskim kategorijama neće izostati. Treneru Bojanu želimo puno sreće u radu, te da se u dužem periodu zajedno radujemo sportskim uspjesima Omladinskog rukometnog kluba BL Banja Luka", saopšteno je iz kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC