• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njegov brat prijeti Novaku, a on hvali Srbina! Zverev oduševljen Đokovićem: Kad ukombinuje tri stvari postaje nepobjediv

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Miša Zverev ima samo riječi hvale na račun Novaka Đokovića, a njegov brat želi da mu "uzme skalp"

 Misa-Zverev-hvali-Novaka-Djokovica-na-Olimpijskim-igrama Izvor: MN press/Eurosport

Dva koraka su napravljena i to bez većih problema. Novak Đoković je ostvario oba trijumfa u dosadašnjem dijelu Olimpijskih igara.

Poslije Uga Delijena i šou programa koji je napravio sa Bolivijcem je savladao Jana-Lenarda Štrufa i sada mu slijedi okršaj sa Alehandrom Davidovičem Fokinom (Španija).

"Novak je morao da odigra odlično protiv Štrufa, ali je kao i obično dobio meč u dva seta i prošao je dalje. Ima šansu da osvoji 'zlatni slem'. Uzeo je prva tri grend slema i sve je bliži tom uspjehu, ali što je bliži to u isto vrijeme je i dalji, jer je svjetlo na kraju tunela toliko blizu. Morate da se fokusirate na svaki korak posebno, na svaki dan i nije lako naći pravi balans između šire slike i sadašnjosti. Ipak, on je postao majstor u tome što je pokazao u prošlosti. Kada treba da se fokusira, kako i kako da pokaže najbolju verziju kada je potrebno", objasnio je analitičar Eurosporta Miša Zverev.

Pogledajte i kako je izgledao meč protiv Štrufa:

Brat Aleksandera Zvereva, koji prijeti Novaku u Tokiju, je analizirao turnir.

"Rekao bih da je lakše dobiti Novaka u Tokiju, nego na US openu, jer meč kraće traje. Može da se probudi u lošem raspoloženju, da odigra slabiji prvi set i da protivnik odigra nevjerovatan drugi. Na grend slemovima je drugačije, jer i ako dobijete dva seta kao što su recimo Museti i Cicipas uradili u Parizu, morate da dobijete fizički i mentalno jakog Novaka što ga čini nevjerovatnim."

Na kraju je još jednom pohvalio srpskog asa.

"Sa Novakom u ovom trenutku taj mentalni dio je praktično isti kao fizički. Kombinacija njegovih vještina, fizičke snage i mentalne instrajnosti. Taj paket, nema niko jači od njega trenutno", zaključio je analitičar Eurosporta Miša Zverev.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC