• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Đokomanija" u Tokiju, a šta Novak kaže na to: Svi ga jure za fotku, a Srbin je jednom rečenicom pokazao da je car!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković, najnormalnija velika zvijezda u Tokiju. Još jedna potvrda...

 novak đoković đokomanija olimpijske igre Izvor: instagram/printscreen/vaskelaa/ninaderwael/Twitter/Screenshot/Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju pošto je u dva seta lako pobijedio Jan-Lenarda Štrufa (6:4, 6:3).

Ovoga puta Đoković se osjećao dosta bolje na terenu, pošto nije bila takva vrućina i vlažnost vazduha kao u prvom kolu, a energiju će ponovo dobiti od sportista sa kojima se druži u Tokiju - i koji ga non-stop zapitkuju za fotografiju.

Možda će vas zanimati

Navijači su to opisali kao "Đokomaniju", a bez obzira što je sada već malo onih koji se nisu fotografisali sa srpskim teniserom - njemu to nimalo ne smeta.

Da li je splasnula euforija za njim u Olimpijskom selu?

"Ne!", nasmijao se Đoković.

"Nije na meni u suštini da pričam o tome, ali nije. Dosta fotografija, dosta druženja i lijepih riječi u selu. To je ono što me puni pozitivnom energijom. Uživam u svakom trenutku zaista, ovo je nešto što mi kao pojedinačni sportisti ne možemo da doživimo tako često. Uopšte, da kao sportista predstavljaš svoju zemlju na Igrama je jedinstveni osjećaj", rekao je Đoković.

Ovo su mu treće Olimpijske igre, ali čini se da se u Tokiju osjeća najkomfornije do sada.

"Ja sam svoj, sada ne bih da pričam o nekim odlikama i vrlinama i manama. Svjestan sam nekih stvari, pa se trudim da svjesno i živim. Trudim se da budem zahvalan na svakom momentu iako sam imao već tri učešća na Igra, a iza sebe i puno uspjeha u svom sportu i svjestan sam da me mnogo sportista i ljudi prati i da je tenis popularan sport globalno", kazao je Đoković.

Mnogi su u šali komentarisali da su neki sportisti došli samo kako bi se fotografisali sa Đokovićem, a srpski teniser je jednom rečenicom pokazao da to nije njegov stav.

"Sve je to fenomenalno, ali ja na svakog sportistu gledam kao na svog kolegu i želim da pitam i naučim nešto.Otvorenog sam uma, volim da pitam, navijam za sve njih. Sigurno svima nama sve to stvara dodatan podstrek", dodao je Đoković.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC