• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak i Nina dobili katastrofalan žrijeb: Teško već na startu, najveći protivnik Srpkinja iz Francuske!

Autor Dragan Šutvić

Srpski miks dubl će pokušati da napravi tri iznenađenja i stigne do odličja!

 đoković stojanović olimpijske igre miks Izvor: Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky/Profimedia

Nina Stojanović najavila je pred put u Tokio da će igrati miks dubl sa Novakom Đokovićem, a mnogi nisu vjerovali da je to istina. Đoković je fokusiran na olimpijsko zlato u singl konkurenciji, ali za Srbiju ima vremena!

Igraće najbolji na svijetu i miks, a danas su Novak i Nina saznali cijeli put ka medalji. Neće biti lako, moraju da ostvare barem tri pobjede i to protiv favorizovanih dublova kako bi se okitili medaljom.

Možda će vas zanimati

Prva prepreka na tom putu biće im brazilski tim Marselo Melo - Stefani Luisa. Teški protivnici već na startu turnira, pošto je iskusni Melo svojevremeno bio i prvi reket svijeta u dublu. Od tada je prošlo šest godina, on je sada na 18. poziciji, dok je njegova koleginica 23. igračica na svijetu u dublu.

Ukoliko bi srpski tandem preskočio prvu prepreku, u drugoj rundi bi mu bilo još teže.

Tamo srpski tim čekaju Amerikanci - Radživ Ram i Betani Matek-Sends, dvoje iskusnih i veoma kvalitetnih tenisa koji su postavljeni za treće nosioce u miks dublu!

Najveći protivnik na takmičenju mogao bi da bude francuski par koji je Novaku i Nini projektovan kao rival u polufinalu. Francuskinja srpskog porijekla Kristina Mladenović godinama je jedna od najboljih dubl igračica sveta, a njoj će društvo na terenu praviti Nikola Mau.

U drugoj polovini žrijeba najviše će se očekivati od drugih nosilaca iz Grčke, Marije Sakari i Stefanosa Cicipasa, kao i Rusa koji su četvrti nosioci, Andreja Rubljova i Anastasije Pavljučenkove.

Iako se u Tokiju ne osjeća sjajno na terenu, Đoković je odlučio da za Srbiju igra i miks dubl. Tako će najbolji teniser svijeta, koji se žali na vremenske uslove u Japanu, pokušati da osvoji dvije medalje za Srbiju. Naravno, fokus će biti na odličju u singlu, koje mu nedostaje u karijeri.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC