• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radio je za Novaka, a pljuje ga na tviteru: Đoković ga otpustio zbog Ivaniševića, pa dobio "nož u leđa" poslije Tokija!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Sarađivao je sa Đokovićem, ali očigledno je krio šta je mislio zaista o njemu... Ili se sada ljuti jer je dobio otkaz?

 grejg o šonesi komentari protiv novaka đokovića Izvor: MN PRESS

Australijski teniski trener Krejg O'Šonesi radio je u stručnom štabu Novaka Đokovića gdje je bio zadužen za statistiku i detaljnu video-analizu, međutim rastali su se kada je došao Goran Ivanišević.

Nedavno je O'Šonesi objasnio da je otišao upravo zbog hrvatskog trenera za kog je rekao da je htio da bude "šef parade", a sudeći po stavovima koje širi na društvenim mrežama - čini se da je bio dobar potez što su prekinuli saradnju, odnosno šteta je što možda nisu i ranije.

Možda će vas zanimati

Da li zbog "otkaza" ili nečeg drugog - Krejg O'Šonesi je preporučio jedan "pljuvački tekst" u Novaku Đokoviću u kome ga autor opisuje ne štedi poslije poraza na Olimpijskim igrama.

O'Šonesi je na svom Tviteru podijelio dio teksta koji mu se posebno dopao.

"Jedva da je vrijedno da pomenemo da Đoković nije osvojio medalju u Tokiju. I to je najmanji nedostatak... Čak i ako gledamo kroz 'ružičaste naočare', njegovo ponašanje je bilo nedolično šampionu, nedostojno za jednog lidera, neprikladno za jednog olimpijca...", napisao je autor teksta objavljenog u američkom listu "Sports Ilustrejted".

Ponovo je fokus na tome što je Đoković u jednom trenutku pobjesnio i razbio reket, a ne na tome što je dao sve od sebe da bi Srbiji donio dve medalje.

Zbog toga su ga mnogi navijači Đokovića i napali na Tviteru, pa su se nizali raznorazni komentari: "Čestitke? Za ovo? Užasno je kada pomislim da si bio dio Novakovog tima", "Sa ovakvim prijateljima ti nisu potrebni neprijatelji" i "I dalje si ljut što nisi više u njegovom timu?"

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

8. Xy

I meni je žao što Djokovic ne zna savladati bijes i ljutnju, pa daje povod za ovakve komentare svojim mrziteljima. Nadam se da ce, u buducim mečevima, pokušati da savlada nesportsko ponašanje i naučiti da dostojanstveno i smireno prihvati rezultat. I naravno, želim mu samo pobjede.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC