• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Australijanka ponovo oduševila Srbiju - Nole je liga iznad! Prva teniserka svijeta brani Đokovića: Prošao je mnogo toga!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ešli Barti branila je Novaka Đokovića nakon što joj je postavljeno pitanje šta misli o njegovom ispadanju sa Olimpijskih igara.

 Esli-Barti-odbila-da-odgovori-na-pitanje-o-Novaku-Djokovicu Izvor: Tanjug/AP Photo/Lee Jin-man/Seth Wenig

Prvi reket svijeta ostao je bez medalja na Olimpijskim igrama u Tokiju u singl i miks dubl konkurenciji, a zbog predaje bronza u miksu otišla je dubli iz Australije.

Najbolja teniserka svijeta Ešli Barti dirnula je Srbiju nakon što je Novak predao meč diks dubla rekavši da zna koliko Srbiji to teško pada, a sada je još jednom pokazala poštovanje prema Đokoviću.

Barti su novinari upitali i za mišljenje povodom toga što je Novak ispao sa Olimpijskih igara bez medalje, a onda je ona glasno branila srpskog asa i još jednom oduševila!

"Moraćete da pitate njega to. Prošao je mnogo toga u posljednjih mjesec, dva. Svako osjeća drugačiji pritisak. Novak je sigurno liga iznad mene, kada je riječ o onome za šta se bori, on želi da osvoji kalendarski grend slem, nešto što niko od Rod Lejvera nije uradio. To je posebno. Tako da mi je teško da komentarišem šta on osjeća, jer ne znam kako je biti u toj situaciji", objasnila je Barti.

Ešli Barti i Džon Pirs donijeli su Australiji bronzu, a prva teniserka svijeta u singlu nije pružila očekivano pa je ispala već u ranoj fazi.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC