• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Savić se slomio - Dajte mi da se smirim, j**iga! Vaterpolisti pjevali, on pokrio lice i plakao - nezaboravan kraj!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Vrlo emotivno je bilo na dočeku vaterpolista Srbije po povratku sa Olimpijskih igara.

 emotivno na dočeku vaterpolista srbije u beogradu Izvor: MN PRESS

Vaterpolisti Srbije stigli su u Beograd nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Poslije velikog uspjeha u Tokiju koji označava kraj legendarne generacije, vaterpolistima je priređen sjajan doček na aerodromu "Nikola Tesla", a potom su se i igrači obratili javnosti. Obraćanja su bila jako emotivna, toliko da je selektor Dejan Savić u jednom trenutku i - zaplakao!

Možda će vas zanimati

Tokom dočeka na krcatom aerodromu u Beogradu, i Filip Filipović je u jednom trenutku pustio suzu, a poslije toga je prvi preuzeo riječ i obratio se Srbiji. Nakon konstatacije da je možda i najbolji vaterpolista svih vremena, Filipović je morao da napravi ispravku.

"Prije svega, hvala na ovako divnom dočeku. Morao bih da ispravim vas i sve koji su napomenuli - ja sam samo jedan od ovih najboljih momaka, jedan od 13 veličanstvenih", počeo je Filipović.

"Velika mi je privilegija biti prije svega dio ove ekipe, a onda i biti kapiten na kraju ove divne epizode. Na kraju najljepšeg i za neke od nas posljednjeg plesa. Hvala ovom čovjeku pored nas (Dejan Savić prim. aut) što je vjerovao u nas i što nas je trpio. Što je potajno plakao i molio se da se sve završi kako se završilo. Vrijedjelo je svakog minuta treninga, maltretiranja i utakmica i onoga što je van bazena, što vjerovatno nikad nećete saznati. Učinili smo naciju ponosnom i prije svega naše familije i prijatelje. Mnogo je žrtve iza ovoga, ali sve dobije viši smisao kad se ovako završi. Hvala Srbijo, ovo je za vas", poručio je Filipović, koji je potom dobio aplauze prisutnih.

Mikrofona se "dohvatio" i Stefan Mitrović, jedan od sedmorice igrača koji se opraštaju od reprezentacije. Na postavljeno pitanje, imao je vrlo neobičan odgovor.

"Vaše pitanje me uopšte ne zanima. Sve što ću da kažem je i da stavim tačku na i. U tome se nalazi odgovor na vaše pitanje", rekao je i Mitrović i potom započeo stihove pesme "A sad adio":

"Jednom odletjeće ptice, ulice naše ostaće bez sunca. Čovjek ispratiće ženu, dugo na vjetru on stajaće sam. Jednom odlazi svako, putem svog života, na rastanku samo srce kaže, ja ću se vratiti. A sad adio, a sad adio...", pjevao je Mitrović praćen svojim kolegama iz reprezentacije. Upravo ti stihovi rasplakali su i selektora Dejana Savića:

Selektor Savić je potom dobio riječ, ali je očigledno bio pod utiskom emotivnog dočeka:

"Nemam šta da kažem, stvarno. Daćete mi malo vremena da se malo smirim, je**ga", izazvao je selektor Srbije salve smijeha.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC