• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Protiv Zvezde - na pobjedu! Iz Šerifa prijete šampionu Srbije: Ne igraju kao prije, o penalima ni ne razmišljamo!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovo je presudna utakmica za Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

 šerif crvena zvezda najava moldavci žele pobjedu Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak igraju do sada najvažniji meč nove sezone - revanš susret 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na gostovanju u Moldaviji (19.00) će morati da pobijede Šerif ukoliko žele da se plasiraju u plej-of i nastave put ka elitnom evropskom takmičenju. Ipak, u Šerifu su samouvjereni pred revanš!

Možda će vas zanimati

Prvi meč u Beogradu završen je rezultatom 1:1, što nikako nije odgovaralo crveno-bijelima, ali šampion Srbije će u meču u Moldaviji morati da pokaže zbog čega je favorit za prolazak dalje. Poznat je i tim koji bi Dejan Stanković trebalo da izabere za taj susret.

Šerif, međutim, nipošto ne želi da se preda. Naprotiv, trener Juri Vernidub tvrdi da je cilj njegovog tima da ide na pobjedu.

"U odličnom smo raspoloženju. Rekao bih čak - borbenom! Sačekajmo do utakmice. Lično, očekujem dobru utakmicu od mojih igrača. Teško je u ovom trenutku reći kako će se stvari odvijati kada počne utakmica. Ali, jedna stvar je sigurna - naš cilj je da pobijedimo u svakoj utakmici", rekao je trener Šerifa za zvanični sajt kluba.

Kako kaže, igrači Šerifa za meč sa Zvezdom nisu vježbali penale, do kojih bi moglo da dođe.

"Biću iskren - nismo vježbali penale. Sve što treba je da izađemo na teren i igramo našu igru. O penalima ćemo razmišljati ako dođe do njih. Trenirati penale je nezahvalna stvar, jer jedno je šutirati ih na treningu, a nešto sasvim drugo na utakmici. Sve što treba je pravi pristup, izbor igrača koji su mentalno najspremniji za penale."

Vernadub kaže i da šampion Srbije nije ista ekipa od prošle sezone.

"Ove sezone Srbi igraju drugačije, ali svake sezone se plasiraju u Ligu Evrope ili u Ligu šampiona. U pitanju je rival sa reputacijom, težak, vrlo ozbiljan. Analizirali smo ih. Preostaje nam da izađemo na teren i odigramo dobar meč."

Da li je onda Zvezda to pokazala u meču sa Kairatom, kada su u Beogradu slavili 5:0?

"Koliko znam, Kairat je igrao bez nekolicine igrača, tako da je teško suditi o Zvezdi po statistici iz tog meča. Utakmice u Kazahstanu i u Srbiji bile su potpuno drugačije", rekao je trener Šerifa u najavi meča koji se igra u utorak od 19.00 časova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC