• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je sastav Zvezde za revanš sa Šerifom: Vrijeme je za Degeneka, a sve oči uprte u Dionija!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zvezda je na korak od plej-ofa Lige šampiona, a Dejan Stanković mora pažljivo da odabere tim koji će moći da se suprotstavi Šerifu.

 šerif crvena zvezda revanš sastav liga šampiona Izvor: MN PRESS

Ako hoće u Ligu šampionu, Crvena zvezda mora da pobjeđuje timove poput moldavskog prvaka Šerifa. U Beogradu je bilo 1:1, a s obzirom na to da je ukinuto pravilo o golu u gostima - Zvezda jednostavno mora da pobijedi, da li u 90, 120 minuta ili poslije penala…

Dejan Stanković je bio jasan, vjeruje u svoju ekipu i smatra da rezultat na stadionu "Rajko Mitić" ne odražava njihov kvalitet, a to treba dokazati u Tiraspolju u utorak (19 časova).

Možda će vas zanimati

Za vikend protiv Napretka je Stanković odlučio da "izrotira" svoj tim. Istina, nije išlo Zvezdu sa rezervistima, ali je na kraju ostvarena pobjeda, pa je najvažnija vijest za crveno-bijele to da su konačno odmorili Aleksandar Katai i Mirko Ivanić, najvažniji igrači kluba i u ovoj sezoni.

Na gostovanje u Moldaviju nisu krenuli povrijeđeni Srđan Babić i Milan Pavkov, odnosno suspendovani Gelor Kanga, pa je tako Stankoviću i pomalo sužen izbor.

Uprkos tome, nema mijenjanja formacije i plana, Zvezda ostaje na 4-2-3-1, bar na početku meča…

Na golu se očekuje naravno kapiten Milan Borjan, dok će bekovski tandem najvjerovatnije ponovo činiti sve bolji Marko Gobeljić i nezamjenljivi Milan Rodić. U centru odbrane trebalo bi da bude promjena u odnosu na prvi meč, odnosno moguće je da par štopera čine ponovo igrači koji su igrali i za vikend.

To znači da bi društvo Aleksandru Dragoviću trebalo da pravi Miloš Degenek, fudbaler koji je "ispao" iz tima na početku sezone, ali se polako vraća.

U odsustvu Kange, trebalo bi da zaigra iskusni Nenad Krstičić, naravno u tandemu sa Sekuom Sanogom, dok neće biti iznenađenje ako Mirko Ivanić zaigra na jednom od ta dva mjesta u nastavku, naravno pod uslovom da Zvezda bude morala da juri rezultat.

Ovako, biće u ofanzivnijem dijelu veznog reda sa Aleksandrom Kataijem i Filipom Falkom, dok se u špicu napada očekuje Lois Dioni za koga je Stanković rekao da je spreman.

Dakle, da rezimiramo, ovo je očekivani tim Zvezde za Šerif.

Borjan - Gobeljić, Degenek, Dragović, Rodić - Krstičić, Sanogo - Falko, Ivanić, Katai - Dioni.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC