• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Napredujemo, ima pomaka, ali to još nije ono što želimo": Trener Borca m:tel Mirko Mikić nakon poraza od Tatrana

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel poraženi su od slovačkog šampiona Tatrana iz Prešova u pripremnom susretu u "Boriku" - 27:32 (14:15).

 rk borac - tatran prešov 27:32, izjava Mirko Mikić za mondo Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Slovački tim, koji s klupe vodi hrvatski trener Slavko Goluža, tek u nastavku utakmice u dvorani "Borik" je stigao do trijumfa protiv podmlađenog sastava crveno-plavih, koji se hrabro suprotstavio favorizovanom protivniku, ali nije uspio da izbjegne poraz, drugi na ovim pripremama.

"Ne mogu da budem zadovoljan kad moja ekipa izgubi, ali očigledno je bilo nekih dobrih stvari i pomaka što je najvažnije. Posebno u odnosu na prvi pripremni meč (protiv PPD Zagreba) koji smo igrali protiv snažnije i ozbiljnije ekipe u ovom trenutku od nas. Istina je da napredujemo u svakom smislu, ali to još nije ono što bismo željeli. Nastavićemo da radimo i da se nadamo najboljem. Naš roster je takav, takav je naš pristup od starta i biće uvijek dok ja budem tu, da radom nadoknadimo ono što nam nedostaje", rekao je trener Banjalučana Mirko Mikić za naš portal.

Poslije tri utakmice bez pobjede (porazi od PPD Zagreba i Tatrana, remi sa Gračanicom), njegovi izabranici će pripreme nastaviti na TV turniru šampiona u Doboju, koji startuje u utorak, a rivali su pored današnjeg i finski Koks, te Vojvodina iz Novog Sada.

"Kad je riječ o dobojskom turniru, nemam nikakvih očekivanja. Činjenica je da igramo protiv mnogo ozbiljnijih i snažnijih ekipa sa širim rosterom, pa ne idemo tamo s nekim očekivanjima već idemo da igramo rukomet. Da pokušamo da budemo zadovoljni sobom, da se ne opterećujemo imenima rivala i njihovom igrom, već da gledamo sebe i kako da svoju igru dodatno unaprijedimo. Želimo da nakon svake završene utakmice budemo bliži onome čemu stremimo u predstojećoj sezoni", podvukao je Mikić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC