• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković i Nadal igraju egzibicioni meč - u Sarajevu!? Postoji plan za spektakl, Španac otkrio kako je to moguće!

Autor Dragan Šutvić

Malo ko je očekivao, ali očigledno je da postoje planovi da osvajači ukupno 40 grend slemova prirede spektakl u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

 nadal đoković meč u sarajevu Izvor: Profimedia/Xinhua

Rafael Nadal je u petak objavio da završava tenisku sezonu i da će se na teren vratiti tek 2022. zbog problema sa misterioznom bolešću koja ga muči već 15 godina.

No, istog dana stigla je i nevjerovatna informacija - postoji plan za odigravanje egzibicionog meča Novaka Đokovića i Nadala i to u Sarajevu!?

Možda će vas zanimati

U Sarajevu se ovih dana igra teniski turnir za dječake tinejdžerskog uzrasta "Open RCT Barcelona 1899 - Sarajevo 2021", a tim povodom u glavni grad Bosne i Hercegovine stigao je Đordi Kambra, predsjednik Kraljevskog teniskog kluba iz Barselone.

Kambra je gostujući u emisiji na "N1" obećao da će se potruditi da organizuje egzibicioni susret između Đokovića i Nadala upravo u Sarajevu.

"Nije lako, jer svi bi željeli da imaju taj meč u svom gradu, ali pokušaćemo. Učinićemo sve sa naše strane", počeo je Kambra.

"Kontakt sa Nadalom je veoma dobar, on je igrač našeg kluba i pokušaćemo ukoliko ne bude imao drugih obaveza ili fizičkih problema. Pokušaćemo da utičemo na njega da stigne u Sarajevo", rekao je Kambra, mada ostaje pitanje koliko bi takav spektakl bio izvodljiv upravo u Sarajevu, naravno kada se zna da Nadal sada ima drugih briga.

Đoković je već više puta boravio u glavnom gradu BiH, a upravo u Sarajevu je 2020. godine trebalo da se održi egzibicioni Adria Tour.

Ipak, on je bio otkazan zbog širenja pandemije korona virusa. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC