• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne mogu više! Oglasio se Nadal - povlači se: Neću igrati više ove godine, previše me boli!

Autor Dragan Šutvić

Slijedi duga pauza za Nadala koji više ne može da podnese bol.

 rafael nadal ne igra do kraja 2021. Izvor: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal neće učestvovati na US Openu koji počinje 30. avgusta, a saopštio je i da neće više igrati tenis u 2021. godini pošto mu je potrebno vrijeme da se oporavi od povrede stopala.

"Pozdrav svima, želim da vas obavijestim da nažalost neću igrati više u ovoj sezoni. Iskreno, imao sam previše problema sa povredom stopala u posljednjih godinu dana i moram da napravim pauzu", saopštio je Nadal koji je kazao da je u dogovoru sa porodicom i timom odlučio da proba drugačiji tretman.

Možda će vas zanimati

Prethodno se sa US Opena povukao i Rodžer Federer, dok neće učestvovati ni branilac titule Dominik Tim. S druge strane Đoković je potvrdio učešće na turniru na kome juri 21. grend slem.

"Ovo nije nova povreda, to je zapravo ona koju vučem od 2005. godine i koja me nije zaustavljala tokom karijere", ispričao je Nadal nakon spekulacija da je u pitanju misteriozna bolest koja mu je umalo prekinula karijeru još tokom tinejdžerskih dana.

"Da, istina je da sam imao sezonu u kojoj stvari nisu išle onako kako je trebalo, kako bismo svi željeli, i ovo je trenutak da se donesu neke odluke, da se pronađe određeni tip liječenja pomalo drugačiji, kako bih našao rješenje za ovaj problem. Ili da ga makar poboljšamo, kako bih mogao da igram tokom narednih godina", dodao je Nadal u video-poruci koju je objavio putem društvenih mreža.

Na kraju, Nadal poručuje da je motivisan da će uspjeti da se oporavi od povrede i da će raditi na tome da bude u staroj formi, ali za sada nije stavio okvirno vrijeme za koje želi da se vrati na teren.

"Obećavam vam da ću raditi na oporavku i nastaviti da igram ovaj sport i dalje...", zaključio je Nadal.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC