• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fondacija "Novak Đoković" gost Banjaluke 10. septembra!

Autor Dragan Šutvić

Predstavnici fondacije najboljeg tenisera planete gostovaće u gradu na Vrbasu tokom 19. Srpska opena

 fondacija novak đoković 10. septembra u banjaluci Izvor: Profimedia

Izvršni direktor 19. Srpska opena, čiji glavni turnir se održava od 6. do 12. septembra, biće Aleksandar Bolić, sportski direktor Teniskog saveza Srbije.

Možda će vas zanimati

"Prije 15-20 dana sam dobio poziv Draška Milinovića (predsjednik Teniskog saveza Republike Srpske, op.a.) da budem izvršni direktor ovog turnira, što sam sa zadovoljstvom prihvatio. Ovdje dolazim već 20 godina i kao trener pojedinih igrača i kao gost turnira. Imao sam priliku da učestvujem u izgradnji ovog novog terena, prisustovao sam kad se polagao kamen-temeljac pred Adrija tur koji nažalost nije održan, i na otvaranju prošle godine. Jako mi je drago što ćemo ovaj teren konačno staviti u upotrebu, a još tad sam rekao da sam veoma ljubomoran na TS RS koji ima svoj nacionalni teniski centar, a Srbija kao jedna od najvećih teniskih sila u svijetu nema", poručio je Bolić iz Nacionalnog teniskog centra, sa današnje konferencije za novinare.

Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Teniski savez Republike Srpske je, u saradnji sa TK Mladost, nosilac posla na Srpska openu.

"Još jednom bih se zahvalio TS RS i predsjedniku Drašku Milinoviću na naporu da se ovaj turnir održi u ovakvim uslovima, u vrijeme korona virusa. Potrudićemo se da ispunimo sve ono što ATP propisuje u ovoj situaciju, počev od određenih ruta kojima će se kretati igrači, sudije i gosti do obaveznih testiranja za sve igrače i članove timova, ATP i turnirskog osoblja", istakao je Bolić, podvukavši da će u sklopu turnira u Nacionalnom teniskom centru biti održano još nekoliko prigodnih manifestacija.

"Ovaj objekat je zamišljen kao multifunkcionalan, tako da će u sklopu priprema za turnir biti održan kamp za mlade tenisere od 1. do 5. septembra. Radi se o međunarodnom kampu, a organizuje ga Teniski savez Republike Srpske. Desetog septembra je planirano da naš gost bude Fondacija Novak Đoković, koja će tom prilikom donirati loptice klubovima iz Republike Srpske. Za sam dan finala, 12. septembra, imamo jedno iznenađenje za sve koji će biti na finalnom meču", zaključio je sportski direktor TSS.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC