• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajna organizacija prvog Svesrpskog kupa za rukometašice: Gostoprimstvo, smještaj - sve je bilo za desetku!

Autor Dragan Šutvić

ŽORK Jagodina bio je sjajan domaćin premijernog Sverpskog kupa za dame

 svesrpski kup rukometašice 2021 pohvala za organizaciju Izvor: PROMO/Rukometni savez RS

Prvi Sverpski kup za rukometašice, koji je sjajno organizovao Rukometni savez Srbije uz pomoć ŽORK Jagodina, završen je trijumfom domaćeg tima.

Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske koji se najviše zalagao da se igra Svesrpski kup i za rukometašice, pohvalno je govorio o organizaciji premijernog Svesrpskog kupa za dame.

Možda će vas zanimati

"Zaista nemam riječi za organizaciju, gostoprimstvo i smještaj, jednostavno sve je bilo za desetku. Želim ovim putem da se zahvalim predsjednici Rukometnog saveza Srbije Mileni Delić, ali i ljudima iz Jagodine koji su bili pravi domaćini. Jedino mi je žao što rukometašice Borca nisu osvojile trofej, a za mene su one pobjednice jer su odigrale vrhunsku utakmicu. Kažem sve je bilo kako treba i ostaje žal što se u finalu povrijedila sjajna rukometašica Borca Lana Lončar koja je ostala u bolnici u Jagodini i želim da se zahvalim ljudima iz ovog kluba koji su bili uz nju, a njoj želim brz oporavak i povratak na teren", istakao je Marinko Umičević koji je naglasio da je ispunio želju premijera Radovana Viškovića da se pored muškog igra i Svesrpski kup za dame.

Milena Delić, predsjednica Rukometnog saveza Srbije, bila je srećna organizacijom Svesrpskog kupa.

"Sa svim sam zadovoljna, a naravno da uvijek može i bolje. Vjerujem i iskreno se nadam da su svi gosti iz Republike Srpske takođe zadovoljni i to mi je najbitnije. Srećna sam što smo Svesrpski kup počeli sa osmijehom, ali i ubijeđena da će ovo takmičenje postati tradicionalno. Nadam se da se dogodine vidimo u Banjaluci ili nekom drugom gradu u Republici Srpskoj", poručila je Milena Delić koja je bila prijatno iznenađena igrom rukometašica Borca.

Prvom Svesrpskom kupu za rukometašice prisustvovao je i Mario Đuran, pomoćnik ministra za sport Vlade Republike Srpske.

"Sigurno da će ovake stvari doprinijeti još boljoj saradnji sportskih organizacija i Saveza Republike Srpske i Srbije. Želim da naglasim da da Rukometni savez Srpske može da posluži kao primjer drugima kako se to radi", izjavio je Mario Đuran.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC