• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šumaher je preživio ali sa posljedicama - zbog te žene! Nove informacije o stanju legende koju osam godina nismo vidjeli

Autor Dragan Šutvić

Veliki prijatelj porodice Šumaher otkrio je nove detalje.

 mihael šumaher preživio zbog korine šumaher Izvor: Profimedia, Profimedia/Gero Breloer

Legendarni vozač Formule 1 Mihael Šumaher nije viđen u javnosti još od teške nesreće na skijanju koju je doživeo u francuskim Alpima 29. decembra i porodica krije njegovo zdravstveno stanje.

Doživio je teške povrede glave, bio u komi, ali skoro osam godina javnost nije saznala kako se zaista osjeća Šumaher. Porodica ga štiti, postoje posebni protokoli i rijetko ko mu je prišao od nesreće, a tek povremeno čujemo riječi njegovih prijatelja koji otkriju nove detalje za medije.

Možda će vas zanimati

Tako se ponovo oglasio Žan Tod, blizak prijatelj i bivši šef Ferarija za koji je vozio upravo Šumaher, i u izjavi za njemački "Bild" dao nagovještaj oporavka čuvenog automobiliste.

"Proveo sam mnogo vremena sa Korinom (Šumaherovom ženom prim. aut.) od kada je Mihael doživio tešku nesreću na skijanju.Ona je sjajna žena i svime upravlja u toj porodici", kazao je Žan Tod i dodao da će se stanje slavnog nemačkog vozača u budućnosti "polako i sigurno popraviti".

"Korina nije očekivala da će to morati da radi, ali odjednom nije imala izbora. Ipak, to sjajno radi, vjerujem joj i ona vjeruje meni", poručio je Tod i onda dodao:

"Zahvaljujući doktorima i saradnji Korine - koja je htjela da preživi - Mihael i jeste preživio, ali sa posljedicama".

Ovo je znatno optimističnija poruka o Mihaelu Šumaheru nego ona koju je prije nekoliko dana imao Filip Štrajf koji se zapitao zašto njemačkog vozača "uopšte drže živim". Sve to dešava se pred premijeru dokumentarnog filma o Šumiju u kome ćemo saznati neke nove detalje iz njegovog života.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC