• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sramno! Novaka napadaju za novu diskvalifikaciju: Ovo je potez Đokovića zbog kog mu je Mekinro viknuo "dovedi se u red!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

U Americi ovih dana svašta uspijevaju da "poture" kao skandal Novaka Đokovića, a sada su ponovo od njega pravili "zlikovca".

 Novak-Djokovic-zamalo-diskvalifikovan-sa-US-opena Izvor: Profimedia/Eurosport/Printscreen

Nastavljaju se napadi na Novaka Đokovića u svjetskim medijima! I taman kada smo poslije sjajnog teksta pomislili da u Srbinu konačno vide njegovu tenisku veličinu, sada se ponovo o najboljem igraču svijeta govori u negativnom kontekstu.

Ide se dotle da su sada braća Mekinro opominjala Đokovića da je u meču protiv Matea Beretinija bio blizu još jedne diskvalifikacije sa US opena, jer je navodno mogao da pogodi skupljača loptica!?

Igrao je Đoković fenomenalno protiv Beretnija u četvrtfinalu, poslije meča je Italijan čak i oduševio izjavom o Novaku, ali "Foks Sports" i komentatori "ESPN"-a su pronašli način da Novaka stave u novu kontroverzu.

"Foks sports" je optužio Đokovića da je mogao da bude ponovo diskvalifikovan kao prošle godine, kada je linijsku sudiju pogodio lopticom u grlo, ali evo šta se zapravo ovog puta dešavalo.

Igrao se četvrti set u tom meču, Novak je vodio 3:1 i bio je na servisu. Poslije njegovog servisa, Beretini je izbacio loptu u aut, a Đoković je odmah potom udario lopticu u pravcu skupljača loptica, kako igrači to obično čine kada rival pošalje predugačak udarac. Skupljač loptica je bio blizu da je uhvati, ali mu je ona izmakla.

I ničeg naročito spornog tu nije bilo, imajući u vidu da se radi o potezu koji smo kod svakog igrača vidjeli nebrojeno puta, međutim, u prenosu na "ESPN"-u mogla su se čuti braća Džon i Patrik Mekinro kako opominju Srbina.

"Novak je upravo razvalio lopticu u pravcu glavnog sudije. Dovedi se u red", bio je Džonov komentar, dok je Patrik dodao:

"Vodi računa tamo!"

"Da, i ja bih vodio računa. Nema linijskih sudija, ali tu su skupljači loptica", rekao je Džon Mekinro, a ubacio se komentator Kris Fauler.

"Da, i to je bilo vrlo blizu njima. Ovo je dobar trenutak da ostaneš smiren, blizu si polufinala, vodiš 2:1 i imaš brejk prednosti", govorio je Novaku.

"Foks Sports" je na kraju primjetio da je "Đoković preživio" ovaj trenutak i da će nastaviti borbu za kalendarski grend slem.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC