• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok poruka - Danile, nemoj da se družiš s Novakom! Vilander tvrdi da Đoković koristi Rusa - Samo njemu odgovara!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković i Danil Medvedev su prijatelji, ali to nekome ne odgovara.

 matsu vilanderu smeta što su novak đoković i danil medvedev prijatelji Izvor: Profimedia

Novak Đoković i Danil Medvedev obilježili su 2021. godinu u tenisu pošto su igrali velika finala i postali najveći rivali na terenu, a istovremeno se privatno često druže.

Tako su uoči mastersa u Parizu, u kome su se borili za trofej, Medvedev i Đoković zajedno trenirali što je vrlo neobičan slučaj u tenisu. Sa poštovanjem su govorili jedan o drugome nakon meča, družili su se i pred "završni masters" u Torinu, a čini se da mnogima smeta takva vrsta rivalstva.

Možda će vas zanimati

Tako je legendarni švedski teniser Mats Vilander rekao da "nije siguran da mi se sviđa što se Novak i Danil druže i treniraju zajedno", izražavajući bojazan da to nije dobro za Rusa.

"Mislim da je taj odnos, gledano na duže staze, dobar za Novaka. Tako uči o svom protivniku dok trenira sa njim, a mislim da će Danil dok trenira sa njim naučiti da je najbolji teniser svih vremena. Tako da, mislim da je to stvar koja trenutno pomaže samo Novaku...", poručio je Šveđanin.

Vilander je kazao da je Đoković favorit na "završnom mastersu" u Torinu, a da od Medvedeva očekuje da u narednih pet-šest godina bude u vrhu tenisa, ako ne bude imao povreda.

"Dosta će zavisiti od podloge u Torinu. Ako loptica ne bude odskakala mnogo, mislim da ima dobre šanse. Ako bude odskakala više, imaće problema sa top spinom. To bi moglo da bude teško za njega... Opet, Danil je teniser koji može da trči non-stop i rijetko kada ga vidimo umornog", poručio je Vilander.

Podsjetimo, Đoković je u grupi sa Cicipasom, Rudom i Rubljovim, dok je Medvedev u prvoj fazi turnira sa Zverevim, Hurkačem i Beretinijem.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC