• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković se kocka sa istorijom tenisa, to je šansa za Nadala: Amerikanac upozorava Novaka - sad je na raskrsnici!

Autor Haris Krhalić

Najbolji teniser svijeta bi u Melburnu, na omiljenom turniru, imao priliku da ispiše istoriju.

 đoković nastup na australijan openu  Izvor: Profimedia

Još nije poznato da li će Novak Đoković igrati Australijan open 2022. godine, a taj turnir bi po mnogo čemu mogao da bude istorijski. Ukoliko se Novak pojavi i osvoji ga - postaće prvi teniser u istoriji sa 21 grend slem titulom.

Za sada poziciju na čelu liste dijeli sa Federerom i Nadalom, koji bi mogao da dobije neočekivanu priliku za novi ulazak u istoriju. Nekadašnji američki teniser koji je bio i svjetski broj 1 Džim Kurijer smatra da bi Rafa mogao da iskoristi Novakovo odsustvo i osvoji Australiju, po drugi put u karijeri!

Možda će vas zanimati

 "To će biti raskrsnica za Đokovića. Rafael Nadal bi mogao da ima šansu da osvoji Australijan open, ako bude zdrav. Tada bi španski teniser imao po dva trofeja na svakom grend slemu, što je uspjelo samo Novaku. Mnogo toga je na kocki, istorija tenisa je u pitanju", rekao je Kurijer.

Podsjećamo, Novak Đoković je rekao da se neće zvanično oglašavati dok se u javnosti ne pojavi odluka Australijan opena, kao i da ne želi da govori o tome da li je vakcinisan.

Prethodnih dana stigla je reakcija Krejga Tilija, prvog čoveka turnira u Melburnu, koji se nada da će Đoković učestvovati na grend slemu koji je osvoji devet puta!

"Da biste došli u državu Viktorija i učestvovali na Australijan openu morate da budete vakcinisani. To je odavno predočeno teniserima", rekao je Tili za medije u Australiji.

Srpskog tenisera do kraja ove kalendarske godine očekuje još igranje za nacionalni tim u Dejvis kupu, što većina tenisera iz vrha propušta nakon naporne sezone. Nakon toga slijedi odmor, pa pripreme za Australiju, iako još nije poznato kakav plan za početak nove sezone pravi Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC