• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Savić bijesan kao nikad! Prvi put okupio "delfine" i ostao šokiran prizorom!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Savić je bio ljut zbog situacije koja ga je dočekala na okupljanju srpskog nacionalnog tima u Beogradu.

 Dejan-Savic-ljut-zbog-hladne-vode-na-okupljanju-Srbije Izvor: MN PRESS

Na kraju istorijske godine i odbranjenog olimpijskog zlata u Tokiju, selektor Srbije Dejan Savić okupio je u nedjelju ekipu na prvim pripremama u novom ciklusu, ali nije mogao da vidi nove "delfine" tamo gdje je htio -  bazenu!

Savića i ekipu dočekalo je neprijatno iznenađenje na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović" - hladna voda.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Dejan Savić je bio revoltiran i ljut kao nikad prije. Nije mogao da vjeruje, pa je otkazao trening.

"Ne mogu da vjerujem šta se događa. Odavno je poznat plan aktivnosti, trebalo je da dobijemo uslove za normalan rad. Sačekala nas je hladna voda, održavanje treninga je bilo teško moguće. Ne želim da se iko razboli zbog toga, zato sam i donio odluku da se prvi skup u punom obimu ne održi. Vjerovao sam da će na vrijeme sve biti obezbijeđeno ali od toga ništa nije bilo", rekao je Savić.

Ovaj list navodi da je "Savez na vrijeme obezbijedio potrebne energente, ali da su ih u upravi objekta iskoristili prije vremena i da zbog toga već nekoliko dana balon kuburi sa hladnom vodom".

Selektor je takođe predstavio nove saradnike - trenere Vladu Markovića, Milivoja Dopsaja, Miloša Ostojića i iz stare garniture dr Nikolu Repca.

Što se tiče igrača, njih 28 je na spisku, a iz zdravstvenih razloga se nisu pojavili Toholj, Vico, Beršćanski, Božović i Dimitrijević, dok su Mitrović i Urošević zbog klupskih obaveza došli kasnije.

Na spisku su: Dimitrije Rističević (Partizan), Lazar Dobožanov (Radnički) Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Radoslav Filipović (Šabac), Milan Bulajić (Partizan), Nemanja Vico (Partizan), Petar Velkiić (Partizan), Nebojša Toholj (Radnički), Petar Mitrović (NBG Vukovi), Bojan Gavrilović (Radnički), Bogdan Brešćanski (Vojvodina),Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Petar Jakšić (Partizan), Zoran Božović (Partizan), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Marko Radulović (Radnički), Ognjen Stojanović (Šabac), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Marko Dimitrijević (Partizan), Aleksandar Kovačević (Valis), Viktor Rašović (Novi Beograd), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nikola Kojić (Partizan), Viktor Urošević (NBG Vukovi) i Marko Radović (Crvena zvezda).

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC