• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nisam vidio 3 gola jer sam kupovao pivo: Hit priča Dejana Savića - Odem ja na "Kamp Nou" da gledam Ligu šampiona...

Autor Nebojša Marković

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije se vratio u igračke dane i ispričao zanimljiv detalj iz vremena dok je igrao u Barseloni.

 Dejan-Savic-na-Kamp-Nou-propustio-3-gola-Barselone-kupovao-pivo Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić imao je ljeto za pamćenje. Vodio je naš nacionalni tim do druge uzastopne zlatne medalje na Olimpijskim igrama, a od tada je došao period predaha za selektora.

Savić je taj predah iskoristio da se sjeti nekih prošlih vremena, kada je i sam bio vaterpolista svjetske klase, a jednu vrlo zanimljivu priču koju je ispričao tiče se - fudbala.

Dejan Savić je u bogatoj igračkoj karijeri tri puta bio prvak Evrope, jednom svjetski šampion, uz još tri medalje sa olimpijskih igara, a krajem prošlog vijeka, put ga je naveo u Barselonu.

Savić je od 1998. do 2000. nastupao za Barselonu, po odlasku iz Partizana, da bi u sezoni 2000/01 igrao i za Barselonetu. Život u tom gradu ga je, logično, naveo i da posjeti "Kamp Nou", stadion fudbalskog kluba. Na pitanje da kako bi uporedio život u Beogradu i Barseloni, Savić se isprva nasmejao.

"Je l' se šalite? Da, sad kao upoređujemo... To je bilo prije 23 godine. Za dječaka od 23 godine, Barselona je otkrovenje. To je bila eksplozija svega - različitog sistema treniranja, stila igre, a naravno i grad kao grad, izlasci, restorani...", počeo je Savić za TV Arenasport.

Da li je nekada imao vremena da ode na "Kamp Nou"?

"Nikad nisam bio ljubitelj i navijač Barselone, ali sam bio na "Kamp Nouu". To je bila utakmica Lige šampiona sa Spartom iz Praga, bilo je 5:0. Da, doneo sam im sreću, ali gospodin Trbojević i ja nismo vidjeli tri gola jer smo morali da idemo po pivo", nasmejao je Savić voditelja, aludirajući na Petra Trbojevića, saigrača iz reprezentacije i tadašnjeg igrača Barselonete.

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC