• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobijedio Srbiju, pa šokirao Hrvate - postoji titula koju više želi: Postao heroj, a sve bi dao za trofej u fudbalu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladi hrvatski teniser cijeli život sanja da Hajduk postane šampion, pa bi radije taj trofej nego onaj za koji je igrao!

 Borna-Gojo-vise-zeli-titulu-Hajduka-nego-Dejvis-kup Izvor: Profimedia

Dejvis kup reprezentacija Srbije zaustavljena je u polufinalu tog takmičenja od Hrvatske, a presudnu ulogu imao je Borna Gojo koji je savladao Dušana Lajovića u prvom meču. Malo poznati hrvatski teniser napravio je veliko iznenađenje jer je trenutno tek 279. igrač svijeta, ali kada igra za reprezentaciju...

Nosila ga je publika u Madridu, davao je i zadnji atom snage za pobjedu, a na kraju i odveo Hrvate u finale gdje su počišćeni od Rusa. Tada nije mogao ništa protiv Andreja Rubljeva, a hrvatsku javnost šokirala je njegova izjava nekoliko dana nakon turnira.

Postoji jedna stvar u sportu koju mladi Borna želi mnogo više od trofeja u Dejvis kupu sa Hrvatskom - titula Hajduka iz Splita!

Na dočeku u Zagrebu Bornu su otvoreno pitali šta bi od ta dva više želio, a on nije imao nikakvu dilemu.

"Više bih volio da Hajduk bude prvak. Tenis igram možda zadnjih 10 godina, dok cijeli život sanjam da Hajduk bude prvak", rekao je mladi teniser, koji je u nekim drugim intervjuima isticao da mu karijera nije toliko dobra jer često nije živeo previše sportski.

Njegov najbolji plasman u karijeri je 208. pozicija, a do sada je rijetko stizao u glavni žrijeb nekog ATP turnira. Nikada nije učestvovao na grend slemu, a do sada je odigrao više Dejvis kup nego ATP mečeva. Veliki dio karijere proveo je na koledžu Vejk Forest, što se ne može smatrati profesionalnim igranjem.

Inače, na Borninu radost, Hajduk je ove godine kandidat za titulu u Hrvatskoj. U spektakularnom meču u Zagrebu savladali su Dinamo i sada su trećeplasirani tim prvenstva, a do kraja sezone vodiće se velika borba.

Ovaj meč obilježila je tuča na kraju susreta, a zatim i incidenti u kojima su učestvovali Marko Livaja i Danijel Subašić kojem je otac bio Srbin, fudbaleri koji su vrijeđali velikog rivala.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC