• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak igra, ali Rodžera i Rafe nema u Australiji! Procurio spisak - da Nadal dolazi, odmah bi igrao protiv Đokovića!

Autor Haris Krhalić

Riješili su da propuste početak sezone!

 procurio spisak atp kupa Izvor: Profimedia

Novak Đoković ipak ide u Australiju, ali je za sada samo sigurno da će igrati na ATP kupu. Taj turnir se igra u državi Novi Južni Vels, dok je Melburn u Viktoriji, tako da još uvijek nije jasno da li će najbolji teniser na svijetu moći da nastupa na Australijan openu. 

Ono što je za sada sigurno je da po dolasku u Australiju neće biti duela sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom! Dok se obojica oporavljaju od povrede sigurno je da ih nećemo vidjeti na ATP kupu. Švajcarska zbog izostanka Rodžera Federera neće ni nastupiti na ATP kupu. 

Srbija će se u grupi A ATP kupa sastati sa Norveškom, Španijom i Čileom, a već u grupi će Novak i naši teniseri moći da se sastanu sa opasnim protivnicima. 

U našoj grupi poslije Novaka najbolji renking ima Kasper Rud iz Norveške koji je osmi na svijetu, Kristijan Garin iz Čilea je 17. a prvi reket Španije u nedostatku Rafaela Nadala biće Roberto Bautista Agut koji je 19. na ATP listi. Ipak vjerovatno će opasniji biti Pablo Karenjo Busta koji je savladao Novaka na Olimpijskim igrama i kome su tvrde podloge za razliku od ostalih Španaca omiljene. 

Ubjedljivo najjači tim vode nedavni pobjednici Dejvis kupa Rusi koji osim drugog reketa svijeta Danila Medvedeva imaju Andreja Rubljova koji je peti i prošlogodišnjeg polufinalistu Australijan opena Aslana Karaceva. 

Aleksandar Zverev, Stefanos Cicipas i Mateo Beretini su sve velika imena koja ćemo vidjeti na ATP kupu, a tu su i Hubert Hurkač, Janik Siner, Feliks Ože-Aljasim,Kameron Nori, Dominik Tim, Dijego Švarcman...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC