• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ostaje bez izbora - ili vakcina ili ne igra nigdje! Sve više turnira je zabranjeno za one koji neće cjepivo!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Još neki turniri će zahtijevati obaveznu vakcinaciju za učešće!

 Obavezna-vakcinacija-u-Americi-Novak-Djokovic. Izvor: Profimedia

Pripreme za novu tenisku sezonu vrlo brzo počinju, pošto je ova završena Dejvis kupom gdje je Srbija zaustavljena u polufinalu, a Rusija je stigla do titule.

Poslije svega toga je ATP donio novu odluku poslije koje se čeka reakcija Novaka Đokovića. Sve više turnira potvrđuje da igrači neće moći da se bore za pehare ako ne budu vakcinisani. U prevodu, vakcinacija će biti obavezna!

Saopšteno je da će svi teniseri i teniserke koji budu željeli da učestvuju na turnirima u Americi, Portoriku i Čileu moraju da budu vakcinisani. To direktno znači da Novak i ostali igrači neće moći da igraju na US openu, Indijan Velsu, Majamiju, Sinsinatiju i drugim turnirima koji se budu održavali tamo bez potvrde o vakcinaciji.

Podsjetimo, Đoković je do danas morao da odluči da li će učestvovati na Australijan openu, pošto je 6. decembar bio posljednji datum za prijave. Još uvijek se čeka zvanična potvrda organizatora o tome da li je prijavljen ili ne.

Doduše, treba dodati i da srpski teniser može da se prijavi, pa da se povuče sa turnira kasnije kada dođe vrijeme za put u Australiju.

"Bićete informisani. Neću vam dati odgovor sada. Bićete informisani, to je sve što mogu da kažem. Neću dati datum. Australija je blizu", rekao je Novak u Madridu poslije poraza od Hrvatske.

Dakle sada je jasno, bez potvrde o vakcinaciji neće moći da igra na najvažnijim turnirima, a već neko vrijeme se spekuliše da će poslije Australijan opena istu odluku donijeti Vimbldon i Rolan Garos, pošto se ovim potezom Njujork praktično pridružio Melburnu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC