• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković šokirao omiljenog novinara - "neću da odgovorim sada": Umoran je od sezone, hoće da zaboravi na tenis!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji teniser svijeta nema detaljan plan za početak naredne sezone, koja bi po mnogo čemu mogla da mu bude istorijska.

 Novak-Djokovic-plan-za-Australijan-open-i-narednu-sezonu Izvor: Profimedia

Jedna od najboljih sezona u istoriji tenisa završila se porazom od hrvatskog dubla u polufinalu Dejvis kupa. Novak je bio fantastičan cijele sezone, osvojio je tri grend slem titule, igrao finale na četvrtom, a našao se i u završnici turnira poput Olimpijskih igara, Završnog mastersa ili Dejvis kupa.

Na kraju nije mogao sam da donese trofej Srbiji, ali sigurno može biti ponosan na sve ono što je uradio ove godine. Sada slijedi zasluženi odmor, pa Đoković nije želio da govori o Australijan openu!

Zbog pravila koje je propisano u Australiji, na prvom gren slemu naredne sezone igraće samo vakcinisani teniseri, pa se ne zna da li će Novak putovati u Melburn ili će tenisku sezonu početi tek nakon turnira u Australiji. O tome još ne razmišlja, jer su mu na prvom mjestu oporavak i porodica.

"Probaću da iskoristim naredne dane da se oporavim i da zaboravim na tenis. Razumijem da želite odgovore o tome gdje ću početi sezonu, šta i kako. Umoran sam od sezone, cijele godine, želim da se posvetim porodici, oporavku, pa da vidimo šta budućnost nosi", rekao je Novak Đoković.

Đokovićev omiljeni novinar Ubaldo Skanagata, čovjek sa kojim često razmjenjuje frazu "not too bad", postavljao mu je pitanja o predstojećem Australijan openu. I bio veoma uporan, iako Novak nije popuštao.

"Ubaldo, bićete informisani. Neću vam dati odgovor sada. Bićete informisani, to je sve što mogu da kažem. Neću dati datum. Australija je blizu", rekao je najbolji teniser svijeta.

Da li to znači da će na teren prije praznika?

"Srećan Božić", rekao je Novak uz osmijeh.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

milos

Bravo Nole legendo živa.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC