• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole nam je rekao - umoran sam, ali moram da dođem! Đoković u novu sezonu kreće od kuće: Beograd, pa tek onda Australija

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak je potvrdio da stiže sljedeće nedjelje!

 Novak-Djokovic-u-Zavodu-za-sport-na-pregledima Izvor: Stefan Stojanović/MONDO

Novak Đoković u utorak je posjetio Zavod za sport i medicinu sporta, gdje se u društvu direktora Zavoda Gorana Bojovića uvjerio u odlične uslove koje sportisti u njemu imaju.

"Novak je došao u drugarsku posjetu i zadržao se dugo, da vidi šta smo sve napravili i šta se sve dešavalo u periodu od kada je bio posljednji put. Oduševljen je viđenim i što je i nama ponos, na kraju je rekao da smo zato jaki zato što je i institucija ovakva", rekao je za MONDO Bojović.

"Sve urađeno nam daje nam još veće mogućnosti da se boriimo za vrhunski sport, jer mi smo ti koji se ne vidimo iza svih tih uspjeha", dodao je on.

Na dan kada je potvrđeno da će Novak u Australiji predvoditi srpsku reprezentaciju na ATP kupu u Sidneju od 1. do 9. januara, Nole je potvrdio zaposlenima u Zavodu za sport da će se vidjeti ponovo već sljedeće nedjelje.

"Novak je najavio da dolazi sljedeće sedmice i uradićemo kompletan pregled i sve što je potrebno. Novak kaže da je umoran, ali da ipak mora da dođe jer je oduševljen i aparaturom i onim što smo napravili i u šta se uvjerio tokom posjete i razgovora o Zavodu", dodao je Bojović za MONDO.

Dakle, Novak će poslije kratkog predaha od iscrpljujuće sezone i nastupa na Dejvis kupu u novu sezonu krenuti iz Beograda - važnim pregledima i testovima u Zavodu za sport.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC