• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klinac "prozvao" Novaka, Rodžera i Rafu: Igrali su tenis prije nego što se rodio, a on bi nešto novo!

Autor Haris Krhalić

I on željno iščekuje da se probije nova generacija tenisera.

 Holger Rune prozvao Federera Nadala i Đokovića Izvor: Profimedia

Novak Đoković je još jednom pokazao zbog čega je sve više onih koji ga smatraju za najboljeg tenisera svih vremena, nakon što je osvojio tri grend slema i bio na meč od četvrtog u nizu, završivši 2021. kao najstariji svjetski "broj jedan" na kraju godine.

Rodžer Federer i Rafael Nadal imali su jako teške godine zbog povreda, ali jedan mladi teniser smatra da članovi "velike trojke" nisu bogovi.

Možda će vas zanimati

Mladi Norvežanin Holger Rune istakao je da Đoković, Nadal i Federer nisu nepobjedivi i da su oni takođe skloni pravljenju grešaka.

"Dobro je pokušavati da se se takmičite sa njima. Ipak, oni nisu bogovi. I oni prave greške. I oni nekada donose neke čudne odluke na terenu zbog nervoze. I oni su ljudi. Vidjeli smo nekoliko momaka poput Aleksandra Zvereva i Danila Medvedeva koji su u stanju da to iskoriste", rekao je Rune u jednom intervjuu.

Teniser koji je igrao na US openu protiv Novaka Đokovića ove godine (izgubio 3:1) kaže da je dobro za tenis da "velika trojka" nije stalno u centru pažnje.

"Dobro je da ne gledamo Rodžera, Rafu i Novaka stalno, iako su oni vjerovatno najbolji u istoriji ovog sporta. Nedostaju nam njihovi međusobni mečevi, ali je uvijek potrebno da se pojavi nova krv, nova energija", zaključio je Rune.

Ovaj momak je inače rođen 2003. godine, kada su i Đoković i Nadal i Federer već bili profesionalni teniseri na ATP turu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC