• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rekao da Novak ne ide u Melburn - sad ne može ni on: Katastrofa za Rusa, mora u karantin na drugom kraju svijeta!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ruski teniser Andrej Rubljov (24) propustiće prvi turnir u narednoj godini, a upitan je i njegov nastup na Australijan openu.

 andrej rubljov pozitivan na korona virus Izvor: Profimedia

Egzibicioni turnir Mubadala open koji se krajem decembra igrao u Abu Dabiju bio je tempirana bomba!

Brojni teniser, treneri i članovi timova dobili su nakon tog turnira pozitivne testove na korona virus, pa je nekim čak ugrožen i put u Australiju na prve turnire u sezoni. Jedan od takvih je Andrej Rubljov, peti igrač svijeta koji se trenutno nalazi u karantinu.

Možda će vas zanimati

Iako je prije samo nekoliko dana saopštio da se vakcinisao sa dvije doze, Rus sada ima veliki problem.

Gotovo sigurno propušta ATP kup koji počinje prvog januara, a pitanje je i da li će se dovoljno oporaviti za prvi grend slem sezone. Kako je istakao prije nekoliko dana, on vjeruje da na tom turniru neće igrati Đoković, a sada bi Australijan open mogao da se održi i bez njega.

Trebalo je da na tom turniru bude favorit iz sjenke...

"Pozdrav svima. Imam neke vijesti da podijelim sa vama. Trenutno sam u Barseloni i moj test na kovid-19 je pozitivan. U izolaciji sam i pridržavam se svih savjeta ljekara. Potpuno sam vakcinisan i pripremao sam se za ATP kup i Australijan open. Sada moram da se oporavim, u Melburn ću ići tek kada bude sigurno. Vrlo sam uznemiren i zabrinut zbog onoga što se događa. Molim vas da vodite računa o sebi i ljudima oko sebe. Vratiću se na teren što je prije moguće", napisao je Andrej u poruci na društvenim mrežama.

On je u planu imao da se 27. decembra prebaci u Sidnej gdje Rusija treba da brani trofej u ATP kupu, ali od tog plana nema ništa. Peti teniser svijeta propustiće taj turnir, a možda mu ova sezona počne još lošije ukoliko ne bude mogao da igra ni u Melburnu - a tamo se prijavio i za dubl.

Andrej Rubljov nije jedini igrač sa takvim problemom, pošto su nakon Mubadala opena pozitivan test na korona virus dobili Rafael Nadal, Denis Šapovalov, Belinda Benčić, Ema Radukanu i Ons Žaber, kao i nekadašnji teniser Karlos Moja koji je sada Rafin trener.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC