• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ne možeš da se vucaraš po svijetu i misliš da si iznad zakona! Šokantne riječi zamjenika premijera Australije o Novaku

Autor Dragan Šutvić

"On misli da se šali sa nama?!"

 skandalozne riječi zamjenika premijera australije o novaku đokoviću Izvor: Profimedia

Dok Novak Đoković u Australiji čeka odluku suda o tome da li će biti deportovan iz zemlje ili će ostati, oglasio se i zamjenik premijera te zemlje, Barnabi Džons.

On je poslao veoma oštru poruku najboljem teniseru svijeta i rekorderu Australijan opena, koga tamošnje vlasti od sinoć drže u pritvoru za emigrante. A, sve to nakon što vlasti nisu usvojile odluku o njegovom izuzeću od kovid-pravila, dok su progledale kroz prste desetinama drugih tenisera.

Možda će vas zanimati

"Ako nije popunio formulare kako treba, onda misli da može da se šali sa suverenim kapacitetom druge zemlje", rekao je Džojs gostujući na Bi-Bi-Siju. "100 odsto je neko napravio grešku, a ako nije rekao istinu, onda je osoba koja je napravila grešku gospodin Đoković", takođe je izjavio zamjenik premijera.

"Ne možete da se vucarate po svijetu, misleći da ste iznad pravila drugih država samo zato što ste bogati", dodao je Džojs.

Novak Đoković je dan prije polaska u Australiju potvrdio da je dobio izuzeće i da mu je garantovan ulazak i boravak u zemlji, zbog čega je uostalom i krenuo. Međutim, za razliku od drugih igrača koji su dobili to izuzeće, Novak je izložen ispitivanju, zatvaranju...

Za to vrijeme, u Beogradu je održan skup podrške Noletu, sa kojeg je njegov otac Srđan Đoković poručio da će i narednih dana dolaziti na isto mjesto, sve dok Novak ne bude na slobodi.

Pročitajte i ovo

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jo

Kad im bede trebala opet pomoc,moj Novače,sjeti se ušiju i komaraca,koji su te ujedali zato što si veći čovjek i humanista od njih svih u australiji.Namjerno malim slovom,jer su oni još manji.

Op

Vucaro se Novak ili ne,za njega zna cijela planeta a za tebe,nevjerujem da zna više od hiljadu ljudi.Ti si niko i ništa,ideš u zaborav,tugo australijska,ništavna.Jedan Srbin,vredniji,bolji,pametniji je od 1 australijca.Bolji su kenjguri ,no vi.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC