• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati glasali o Đokoviću - oni navijaju za Australiju: Objavljeni rezultate ogromne ankete, usijali se komentari!

Autor Haris Krhalić

Novak Đoković je tema broj jedan i u komšiluku.

 Hrvati podržavaju Australiju, a ne Novaka Izvor: Profimedia

I dalje se nastavlja saga oko Novaka Đokovića. Australija se sprema da ga protera u petak, ali tajni izvori otkrivaju da je Đokovićev pravni tim spreman da odmah uzvrati žalbom sudu.

Za to vreme, Martina Navratilova vređa Srbe i srpske navijače zbog Novaka, dok Stefanos Cicipas ističe da Đoković ostale igrače pravi budalama. Čitava drama koja traje već nedelju dana uticala je i da na Đokovića gledaju vrlo negativno - i u Hrvatskoj.

Nakon što ministar Aleks Houk nije donio odluku o mogućoj deportaciji Đokovića u četvrtak, održan je skandalozan žrijeb za Australijan open koji je bio odlagan upravo zbog najboljeg tenisera svijeta.

Novaku je jasnu poruku poslao i premijer Viktorije Danijel Endrjuz, dok mediji jasno govore da Srbin mora da bude deportovan. Čitav slučaj oko Đokovića bio je povod za hrvatski portal "Indeks" da upita svoje čitaoce šta o njemu misle.

I čak više od dvije trećine je reklo da ima negativan stav o srpskom teniseru!

Oni su svoje čitaoce podsjetili na sve što se dešavalo u prethodnih sedam dana - od Novakovog odlaska u imigracioni hotel, pobjede na sudu, ali i spornih detalja i izjava zbog kojih bi mogla da mu bude ukinuta viza.

"Prema digitalnoj oznaci potvrda, u Australiji sumnjaju na to da je pozitivan test naknadno unesen u bazu. Sve to nadovezalo se na pisanje svjetskih medija o tome da QR kod sa njegove potvrde nekad pokaže pozitivan, a nekad negativan rezultat", navodi Indeks.

Na kraju teksta je uslijedilo pitanje "Podržavate li Novaka Đokovića?", a u trenutku pisanja teksta, glasalo je čak 30.000 ljudi.

"NE" je bio odgovor čak 53% glasača, a još 15% je izabralo opciju "Podržavao/la sam ga prije, sada ne". Na kraju, 32% je reklo da podržava Đokovića u ovom slučaju.

Naravno, očekivano je bilo i da je ova anketa izazvala brojne oprečne komentare, pa su tako pojedinci u komentarima hvalili Novakovu hrabrost da sam odlučuje o svom tijelu, dok su drugi ipak na strani Australije...

Evo kako je u četvrtak izgledao Novakov trening:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC